Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bolezni in škodljivci
Moderator: Melona
A potem misliš, da se korenine res lahko drugo leto še zbudijo? Če jih še malo pocrkljam - dodam kompost, malo pognojim ...
Paradajzke bom najbrž raje kar obesila in naj se plazijo po vrtnici navzdol . Koralic Cherry bo najbrž prav zadovoljen. Tukaj je zemlja zelo uboga in sem se sploh čudila, da so vrtnice tako lepo delale vsa ta leta ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Paradajzke bom najbrž raje kar obesila in naj se plazijo po vrtnici navzdol . Koralic Cherry bo najbrž prav zadovoljen. Tukaj je zemlja zelo uboga in sem se sploh čudila, da so vrtnice tako lepo delale vsa ta leta ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
jaz bi odrezala debelejšo vejo in pogledala rez, lahko je že popolnoma suha. če je rez zelen oz mlečno zelen in moker bo še kaj iz nje. drugače dvomim. če je opaziti to "življenje" v veji, bi jo zelo močno obrezala do najmanj meter nad zemljo, okopala, pognojila in čakala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Garden-ja prisrčno pozdravljena.Sedaj pa k mojim problemom.Trenutno nimam teh slik vendar naj povem,da so sedaj te problematične začele veselo odganjat.Recimo Eden Rose mi je tudi na steblih bolj nizkoprecej odgnal in kar me najbolj veseli je začel oganjati tam kjer se mesec nazaj ustavil.Kot sem omenjala slepe poganjke pri ta prvem očescu sedaj o poganjajo konkretno.To se mi je zgodilo pri kar pri parih.Me pa kljub vsemu zanima kaj sem delala narobe .Še enkrat naj povem,da so vse te vrtnice čisto zdrave razen tega,da so precej gole.
Bom vseeno probala zvečer naložit sliko,kjer se bo videlo,da vrtnica nima prave rašče.
Hvala in lp ._________________LP
E.
Bom vseeno probala zvečer naložit sliko,kjer se bo videlo,da vrtnica nima prave rašče.
Hvala in lp ._________________LP
E.
Garden-ja tukaj je slika mojega Eden Rosa desno. Slikano sedaj,ko je začela precej odganjat.Celotna vrtnica, ki ni niti vsa na sliki ima samo 10 cvetov.Na pogled pa se zdi,da ni z njo nič narobe in tudi sicer ni videti bolana. Mogoče mi boš znala pomagat kaj sem naredila narobe.Skoraj enako je situacija s Crymson g. in še par manjšimi.
_________________LP
E.
_________________LP
E.
Pierre de Ronsard rad, ce ni dovolj pognojen, susi cele stare veje. Na sreco ravno tako rad odganja nove, velikokrat na dnu stare.
Moja prva misel je bila sicer ena druga... veje dobro poglej in mi povej, ce je na kakem mestu zadebeljena okoli in okoli, kot npr. kaca, ki je pozrla majhno jajce._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Moja prva misel je bila sicer ena druga... veje dobro poglej in mi povej, ce je na kakem mestu zadebeljena okoli in okoli, kot npr. kaca, ki je pozrla majhno jajce._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...