Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prvi cvet je res največje veselje. Ferdinand je naredil lep, košat, širok grm, zaenkrat je visok le kak meter, listi pa so svetlo zelene barve. Cvetovi pa so malce manjši, kot sem pričakovala, a so lepi in dišeči. Tudi pri meni je dolgo trajalo, da sem ga dobila.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Plamenka tudi pri tebi se je letos zgodaj pričelo Very Happy .Prvi cvetovi so tako edinstveni,ker jih čakamo kot otroci igrače.

Ja tudi pri meni jih že nekaj cveti,če se bo otoplilo bo kar naenkrat bum._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Krasen cvetek. Sama ga še nisem dočakala pri Ferdinandu.
Uporabniški avatar
Plamenka

Ferdinand Pichard

The Queen Elizabeth

Christoforo Colombo

Melody Parfem

Hot Chocolate

Florian Massad

Forth of July

Grootendorsti

Masquerade

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, plamenka, pri tebi jih pa že veliko cveti! In razlika od lani je kar velika, lepo rastejo. Dobro jih neguješ, uživaj z njimi, ker so lepe vse po vrsti!
Uporabniški avatar
Plamenka

Hvala, Melona! Wink

Imam pa letos probleme pri nekaterih vrtnicah, saj so cvetovi deformirani. Ne vem ali je kriva aprilska zmrzal, da se popki niso do konca razvili ali pa gosenice.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Jaz krivim zmrzal. Dve stvari opažam. Poganjki, ki so bili ob zmrzali še čisto sveži, so se za nekaj dni povesili, potem prišli k sebi, vendar se je nekaj listov po robovih posušili in imajo zdaj tak rjav rob. Poleg tega so cvetovi, ki so zmrzal pričakali v že kar konkretnih popkih, niso razvili kot običajno. Del cveta se sploh ne razpre ali pa ima majhne venčne listke. Veliko takih cvetov sem podrobno pogledala, pa ne najdem sledi obžrtja, zato si mislim, da je kriva pozeba.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Bravo Plamenka lepo napredujete Very Happy .Krasen je Ferdinand pa Grootendorsti ma vse po vrsti.
Ja tudi pri meni je kar nekaj anomalij verjetno je ta mraz tudi pomagal.Sem pa sedaj veliko bolj zadovoljna,ker se mi sedaj vse tiste slabe popravljajo._________________LP
E.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Uf, Plamenka, poleg paradižnikov še toliko vrtnic Very Happy . Dovolj za srce in želodec....._________________Živeti na podeželju je najlepše!
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Cudovito Plamenka. Vse so lepe, od sedme slike pa kar ne morem stran. Super. Uzivaj v teh cvetovih. Bolj ko gledam vase vrtnice, bolj po parceli gledam kje bom nasla se kaksen prostor za vrtnice._________________CARPE DIEM
Odgovori