Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Katere rastline na prostem niso prestale letošnje zime
-
- Site Admin
Katere rastline na prostem niso prestale letošnje zime
(Prenos iz arhiva)
Tale sušna in mrzla zima brez snega je "naredila red" med pogojno prezimnimi trajnicami. Pri meni so se poslovile:
Nepeta cataria - mačja meta
družinska sreča
jiaogulan *
verbena bonariensis
kosmatinec - glavnina. Te dni sem opazila majčken, majčken listek, ki se prebija izpod goščave suhih lanskih listov. Te sem namenoma pustila v upanju, da bodo zaščita.
mogoče še katera, ki se je doslej nisem spomnila poiskati
* izgleda, da je le preživel. Danes že kaže nekaj življenja.
Nepeta cataria - mačja meta
družinska sreča
jiaogulan *
verbena bonariensis
kosmatinec - glavnina. Te dni sem opazila majčken, majčken listek, ki se prebija izpod goščave suhih lanskih listov. Te sem namenoma pustila v upanju, da bodo zaščita.
mogoče še katera, ki se je doslej nisem spomnila poiskati
* izgleda, da je le preživel. Danes že kaže nekaj življenja.