Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2017

Odgovori
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Letos pa dela vse v turbo načinu!

Very Happy
Ffloyd

Odgovor Napisal/-a Ffloyd »

Pozdravljeni,

mene pa zanima, ce mogoce kdo ve kaj je narobe s cilijem na sliki, da kravzlja liste?

Hvala za odgovore

Fotografijo pomanjšal admin. TwityPity
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Za katero sorto pa gre?
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

FFloyd dobrodošel,
za zgornjo, rahlo veliko fotografijo sem ti uredil prispevek, tako da v prispevku pokaže samo predogled, s klikom nanjo se pa odpre v originalni velikosti.

Glede čilija pa, na prvi pogled mi deluje kot kakšna motnja/šok, katera se sčasoma sama od sebe uredi.
p.s. ja, tudi mene zanima glede sorte, ker imam tudi sam par takih podobnih. rahlo skravžanih, najbolj opazno na reaperju-hp22b.
p.s.2 Lahko je tudi virus, recimo curly top, vendar jaz bi počakal in ga še malce opazoval, preden bi šel v "akcijo" nad njim Smile
Nazadnje urejal/a TwityPity 05 Jun 2017 09:38; skupaj popravljeno 1 krat
Ffloyd

Sorta je Black naga ali Kraken. Sedaj mi ze 14 dni kravzlja liste. Sam sumim, da bi bilo mogoce krivo pomanjkanje kalcija?!
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

Ffloyd je napisal/a:
Sorta je Black naga ali Kraken. Sedaj mi ze 14 dni kravzlja liste. Sam sumim, da bi bilo mogoce krivo pomanjkanje kalcija?!

Bo prej pomanjkanje hranil. Pognojite ga.
Ffloyd

Gnojim redno z gnojili (bio guano, biobizz grow, biobizz top max). Danes sem gnojil se foliarno in upam, da bo to pomagalo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Morda bi veljalo prebrati tole. O prehrani rastlin
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

metuljc je napisal/a:
Morda bi veljalo prebrati tole. O prehrani rastlin

palec gor_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Letos mi ogromno težavo povzročajo mravlje, ki prenašajo uši. Vsakih par dni je treba špricat, saj ti bio pripravki ne zaležejo najbolj Sad
Odgovori