Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kuštra
Moderator: Melona
Hoj, Isaan, pletja imam res dovolj. Vrtnic do sedaj sploh nisem gnojila, enkrat letno so dobile kompost in to je bilo to. Zdaj jih bom morala. Kupila sem Plantellino gnojilo za vrtnice v kristalčkih. Reagirajo z vodo, se stopijo in to naj bi pronicalo skupaj z vodo skozi kopreno. Je pa uporabno tudi za foliarno gnojenje.
Sosedje so pomagali z večnimi "nasveti". Jim je pa vse odpuščeno, ker so lani potrpežljivo podprli vejo, ki mi je ušla k njim. Problem je bil, ker je nosila žlahtnene šipke. In kot zanalašč so ti šipki dozoreli skoraj zadnji. Ne vprašaj, kako jezna sem bila sama nase.
Do popkov se mi zdi, da smo še vesolje oddaljeni. Komaj so se dobro olistale. Še moji sejanci jih prehitevajo, dva popka že imam. Komaj čakam, da pokažeta vsaj malo barve.
Sosedje so pomagali z večnimi "nasveti". Jim je pa vse odpuščeno, ker so lani potrpežljivo podprli vejo, ki mi je ušla k njim. Problem je bil, ker je nosila žlahtnene šipke. In kot zanalašč so ti šipki dozoreli skoraj zadnji. Ne vprašaj, kako jezna sem bila sama nase.
Do popkov se mi zdi, da smo še vesolje oddaljeni. Komaj so se dobro olistale. Še moji sejanci jih prehitevajo, dva popka že imam. Komaj čakam, da pokažeta vsaj malo barve.
Predvčerajšnjim smo imeli hud dež z vetrom in je vrtnice dobro oklestilo. No, prav mi je, zakaj se pa nisem prej pomujala kaj pokazati!
My first ! Moj sejanec, na tegale sem res ponosna, meni je tako lep.
No, naj se še malo poafnam. Tole je del grede, na kateri so sami moji.
Zdaj pa h kupljenim. Tole je Makalonca dr Kmecla.
Paul Verdier
Uboga stara skrižana čajevka, ki jo je figa skoraj ugonobila.
Rose de Rescht in Angela
William Allen Richardson na vogalu drvarnice
Severno stran ute zakrivata Alison Stella Gray in Crepuscule,
južno pa Foxtrot, ki mi ne zameri, kakorkoli ga ovijam okrog stebra.
Ob ograji se bohoti Bleu Magenta
Konkurira ji Veilchenblau
Če mislita, da sta veliki, naj se ozreta k Bobbyju Jamesu
Le Rosier Eveque ob zgornjem vhodu
Buff Beauty
Puccini
My first ! Moj sejanec, na tegale sem res ponosna, meni je tako lep.
No, naj se še malo poafnam. Tole je del grede, na kateri so sami moji.
Zdaj pa h kupljenim. Tole je Makalonca dr Kmecla.
Paul Verdier
Uboga stara skrižana čajevka, ki jo je figa skoraj ugonobila.
Rose de Rescht in Angela
William Allen Richardson na vogalu drvarnice
Severno stran ute zakrivata Alison Stella Gray in Crepuscule,
južno pa Foxtrot, ki mi ne zameri, kakorkoli ga ovijam okrog stebra.
Ob ograji se bohoti Bleu Magenta
Konkurira ji Veilchenblau
Če mislita, da sta veliki, naj se ozreta k Bobbyju Jamesu
Le Rosier Eveque ob zgornjem vhodu
Buff Beauty
Puccini
Opa, komaj danes vidim, da si objavila fotke. Kaj prva na sliki je CosmosFTx Gabr.N.? Če je, je to enkratno!!!!! Kako je lepa. Fantazija nežnosti Melona.
Komaj čakam, da letos tvoj vrt vidim v živo. Potem si bom predstavljala laže, ko bom drugo leto gledala slike, kje kaj raste. Rose de Recht se bo še dodobra razrastel, rabil bi več prostora veš? Sploh opažam, kako nas vrtnice presenetijo. Sčasoma se vse tako razraste, da se niti hoditi ne da vmes. Foxtrot kar poje kot pesem na tej sliki, zdi se mi, kot da je ponosen, da si mu dodelila to mesto.
Pa druge, kako že velike, vse preraščeno, ograje, opore... Komaj čakam, še posebej, ker se veselim tudi ogleda rožnih gred sejancev. Kakšen užitek._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Komaj čakam, da letos tvoj vrt vidim v živo. Potem si bom predstavljala laže, ko bom drugo leto gledala slike, kje kaj raste. Rose de Recht se bo še dodobra razrastel, rabil bi več prostora veš? Sploh opažam, kako nas vrtnice presenetijo. Sčasoma se vse tako razraste, da se niti hoditi ne da vmes. Foxtrot kar poje kot pesem na tej sliki, zdi se mi, kot da je ponosen, da si mu dodelila to mesto.
Pa druge, kako že velike, vse preraščeno, ograje, opore... Komaj čakam, še posebej, ker se veselim tudi ogleda rožnih gred sejancev. Kakšen užitek._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.