Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Your first is the best Very Happy Smile . Ostale pa tudi prekrasne. Kakšen razrast vijoličnih. Svetovne so...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala, punce.

Ja, Poezija, to je ta. In ko boš prišla, bo še ves v cvetju. Ostale malo manj. Pa videla boš, da jih je več s premalo prostora. Štejem dneve Smile .

Isaan, mi je prav Trump prišel na misel z njegovim America first, ko sem najprej svojega prilepila Laughing .
Uporabniški avatar
Melona

Angela ima cel žur letos.

Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Uf a je v zivo tud take divje barve?
Uporabniški avatar
Melona

Natančno take. Raste ob drvarnici ob cesti. Se mi zdi, da je promet v času, ko cvetijo vrtnice, počasnejši Wink .
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Res lepi odtenki!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Krasna je ta tvoja Angela. Pa vse druge tudi. Verjamem, da se mimoidočim ustavlja pogled na tej množici cvetov.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Božansko ko tole pogledaš...lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Melona, kako je Mel? Wink
Uporabniški avatar
Melona

Oj, Sončna! Sem nazaj iz bohinjskega brezmrežja Laughing . V zadnjih dveh tednih nisem uspela več kot trikrat sem gor in jebela, me je že malo abstinenčna kriza dajala!

Mel je ... pubertetnica pač Wink . Razmetava tiste svoje dolge veje in cveti kar naprej. Ne morem reči, da ima nebroj cvetov, jih je pa stalno nekaj. Sem vesela, da sem vztrajala in jo imam. Kar povej, ko se ti bo zdel čas primeren.
Odgovori