Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Malo me "zafrkava" nalaganje slik, pa upam, da mi je nekako uspelo prilepiti noro cvetočo Blau Magento:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

In še ena od lanskega nakupa, skoraj nič je ni, pa je pridelala dva krasna cveta -Summer Song
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Tisti dve sorti na prvi sliki sta z veliko verjetnostjo od Warnerja, če se ne motim. Bleu Magenta pa vedno taka polna s cvetovi, da je paša za oči._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

MarijaV,

le kako mora zdaj dišat pri tebi. Všeč so mi grmi, ki so kar sanjski od obilice cvetov.

Lepo, res.

Irena
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

A ta Bleu Magenta je samo ena sadika? Krasen grm. Pa druge so tudi čudovite.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepi sta ampak vem ,da imaš še lepih Smile ._________________LP
E.
MARIJAV

Ja, Blau Magenta je samo ena, je pa fina, ker je olistana in cveti praktično od zemlje. Ja, jih še imam, ampak bo še trajalo, ker mi jih je slana in prej zelo mrzla zima kar močno poškodovala. Nekatere se šele malo obraščajo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Marija tale Blue Magenta je fantastična, kaj je to rambler, oz bi bila za na lok? Ker, če ne bo letos Indigoleta pri meni dala kaj od sebe, iščem sostanovalko nasproti Donau in tale bi bila kot nalašč za tja.
MARIJAV

Ja, sem prepričana, da bi lok krasno prerastla, z možem ravno razmišljava, da bi ji naredila neko višjo pergolo, ker ta trenutek imam podprto kar s koli za fižol, urejam jo v širino, ker v višino še nima kam, nastavlja pa dolge veje. Moram povedati, da je že čisto od začetka nisem obrezovala nič (ker ne znam Embarassed ) razen izrezala kako suho vejico. Letos jo je ob zmrzali najbolje odnesla, skoraj nič ji ni škodilo. Cvetenje ponavlja in krasno diši, pa še rast ima neverjetno gosto._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Snowdon, lani spomladi nasajena iz dobave jeseni 2016:

Odgovori