Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Letos sem bila pri Tanji TT še pred glavnim razcvetom.
Mislim, da nisem bila vmes pri njej kaka tri leta. In kljub temu, da je ta vrt že takrat bil dovršen, je sedaj izpopolnjen v nulo. Uredila je še eno simpatično potko nekje v sredini, kot en labirintek, ki doda temu vrtu res piko na i tej pravljičnosti. Iz letne kuhinje, ki še nastaja, tako originalno umeščene pri hiši, bodo domači in obiskovalci imeli prekrasen razgled na ta rožni vrt. Zelo dobre ideje na vsakem koraku, opore in že tako veliki ramblerji vse to skupaj je doseglo popolnost. Ampak to še ni vse. Pri naši Tanji so vrtnice kot v složnem dogovoru, ko gre za cvetenje. Tako bogato cvetenje, tu je skupek ljubezni in znanja, da iz nekaterih ''običajnih'' vrtnic ona naredi slapove cvetja, to pa ni kar tako. In pri njej vrtnice, kot da tekmujejo, katera bo dala največ od sebe. Pri najnovejših Massadovih sem bila čisto očarana. Zaradi oranžnega tona so prinesle v vrt, če si gledal iz daljave prav točno določeno barvitost in novo lepoto, ki se je z nabavo novih sort samo oplemenitila.
Kapo dol Tanja!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Kaksno razkosje. Cudovito!
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Vse so že povedali. Hvala ti, da vse to deliš z nami, da uživamo še mi.
Hvala in lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Res hvala ,da lahko napasem oči....ostajam brez besed in občudujem....noro.
Zagotovo bom tole pogledala še kdaj....
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tanja neverjetno, ti si čudodelka Very Happy . Kakšni grmi, kakšni loki, kakšni cvetovi. In celostna podoba je res fantastična. Občudujem burbonke, neverjetne rastline, očitno jim vaša klima najbolj prija. Pri meni ne bodo nikoli takšne. Res vse pohvale za tvoj rožnik.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Res lepo in krasne roke ki to obdelujejo...lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

HVALA HVALA HVALA!!!
Saj veste kako je to-ko si zaljubljen Wink ,narediš vse, tudi tisto skoraj nemogoče Laughing Laughing
Sedaj odhajam v Volčji potok na kongres ,po nove zanimivosti in znanje Very Happy
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja kaj naj rečem sedaj sem že par let kar angažirana pri TanjiTT v tem veličastnem času.Ena sama perfekcija Laughing .

Pravijo,da zaljubljenost slej ko prej mine ampak pri tebi pa še kar pošteno traja Very Happy .Vem kako to izgleda in ni nam pomoči._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

letos ni zneslo, drugo sezono bi res rada videla to krasoto v živo. Res si želim, slike mi samo vzbujajo skomine Laughing
Eden naših najlepših rožnikov. čestitke.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Drage moje, pozdravljene
evo tudi mene, me daje stiska s časom, pa še stiska s temi digitalnimi zadevami Embarassed ,nisem najbolj osveščena Embarassed in ne morem presedeti tu za računalnikom cel dopoldan Evil or Very Mad , ker je zunaj tako lepo .... sem uspela samo par slik narediti oz prenesti,drugače je pa skoraj v polnem cvetenju oz bo v naslednjih dveh tednih Very Happy Very Happy Very Happy ,zato vas vabim, da pridete kar osebno

Odgovori