Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Balkonska zasaditev

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vsi pač nismo na fejsu, kako naj potemtakem komentiramo, če fotk ne vidimo?
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Sem na FB, vendar do fotografij ne pridem - biti morajo na voljo javnosti. Zdaj so verjetno zaklenjene za prijatelje. ;)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Yamlina123: Navodila za nalaganje fotografij na forum.
Yamlina123

Odgovor Napisal/-a Yamlina123 »

....samo tukaj na tej povezavo je treba kliknit pa prideš do slikic https://www.facebook.com/rezka.grcman/posts/1530611330293454?pnref=story
Yamlina123

ja, bom takoj spremenila, ker niti slučajno ne znam več na shrani.si prenest slik.
Včasih sem že znala, ampak mi že Nemc (Alsajmer) nagaja, pa ne vem če bo šlo Embarassed
Yamlina123

Bom izjemoma to objavo slik na FB nekaj časa (kak dan ali dva) pustila javno in če zna kdo od prisotnih to prenest, lepo prosim, če to naredi. Hvala.

Jaz niti slučajno ne znam na shrani.si prenest slik, čeprav sem se registrirala. Poleg tega pa tudi ne piše v navodilih katera od ponujenih možnosti so ustrezne veličine slik za na forum.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Yamlina, lepo ti je uspelo precejšnje število rastlin spraviti na majhen prostor.
Na Shrani.si pomanjšam slike na 600 pikslov.
Yamlina123

Hvala, bom še poskusila
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Yamlina lustkana zasaditev na mini prostoru. In kot sama pravis, uporabna. To pa edino steje. Jaz imam velik prostor za vrt in balkona sploh nimam, tako da ti svojih izkusenj ne morem posredovat._________________CARPE DIEM
Yamlina123

Hvala Tajana. Sem tudi jaz vesela da do sedaj tako lepo uspeva, čeprav me kar malo skrbi opraševanje, kasneje pa prezimovanje.

Na balkonu je zelo malo čebelic. Zadnjič so prišle za kratek čas, potem pa jih nisem več videla. Ampak tisto, kar je takrat cvetelo zgleda da so oprašile, saj so borovničke gor, grozdje in kumarice. Ne vem še če se bodo oplodile brusnice. Jagod je bolj malo, čeprav so celoletne in bodo lahko še naredile. Takole v loncih na balkonu veliko hitreje požene in cveti, ko je še zunaj mraz in čebelic še ni zunaj.

Mirabelo sem oprašila s čopičem (vsaj mislim da sem jo sama), saj nobene čebelice takrat še ni bilo.
Tudi jaz imam letos prvič na balkonu te rastline, zato še vedno iščem razno literaturo in tudi veliko sprašujem, saj na tako majhni površini ne vem koliko česa potrebuje, razen vode in svetlobe Question Zdaj sem gnojila vsake 14 dni, kot piše, pa samo raste v višino... Rolling Eyes

Kot že rečeno, se sedaj veselim yamline, ki se šele zdaj postavlja pokonci. komaj čakam, da bi videla plodove (če bodo že letos).
Odgovori