Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
-
Zdaj je pa čas, da se po dolgi odsotnosti tudi jaz oglasim. Preletel sem spet vse te tvoje čudovite in izvirne posnetke in se seveda malo primerjal. Kapo dol! Na mojem gruntu (vikendu) v Posavju so zadnji dve leti razmere nevzdržne za ustvarjanje kaj pozornosti vrednega. Ni več metuljev, ni insektov, rože propadajo, cvetijo, ko me ni dol, ko pridem, mi pa veter onemogoča makro fotografiranje. Še kače se umikajo drugam. Predvsem pa vedno zmanjkuje časa za fotografiranje. Tudi sam sem pred kratkim nabavil rabljeni makro 60 mm, vidim pa po tvojih posnetkih, da bi bilo bolje 100 mm, zaradi možne večje distance od objekta. Sicer pa, kaj bi tarnal, saj lahko uživam v tvojem fotografskem svetu. Zanimiv je tudi tvoj napredek v poznavanju favne in flore. Vem koliko časa je potrebno pri brskanju literature, primerjavah in končnem determiniranju rožic ali pa živalic. Želim ti še naprej obilo užitkov v tvojem zanesenjaštvu in seveda še naprej nesebično pomoč roke, ki skrbi, da imata pravi raj na tako majhnem kotičku, mi pa bomo še naprej uživali v teh stvaritvah.
Lp _________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.
https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
Lp _________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.
https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
Glede suhe južine s tistimi rdečimi priveski pa tole: malo prej sem šel na "lov" in sem na drugem koncu srečal enakega pajka, ki je tudi imel 2 rdeča obeska na zadnjih nogah, tako da sklepam, da mogoče to le niso zajedalci, saj jih do zdaj nisem videl še nikjer drugje. Ve kdo kaj več?
Nazadnje urejal/a Robertino 29 Jun 2017 22:19; skupaj popravljeno 1 krat
Nazadnje urejal/a Robertino 29 Jun 2017 22:19; skupaj popravljeno 1 krat