Whippersnapper
-
muha seveda opazim v rasti, gostoti listov, visini in obliki listov veliko razliko med W. in Gn., a pri meni so grmički nekaterih Whioersniperjev obarvani tudi z rumenimi plodovi. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
ne, ne posamezni grmički. saj me ne moti. pravzaprav mi je všeč a razmišljam ali je mogoče prišlo do križanja. rumeni W. je popolnoma enak rdečemu grmičku, pri rastlinah ni nobenih razlik. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Metuljc seveda bom spravila seme. cvetov, če se prav spomnim ni več. moram narediti pokušino plodov, da vidim ali je razlika tudi v okusu. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Muha, od nobenega drugega nisem dobila semena. in še to predvidevam da bodo drugi grmički rdeči W, namreč ti še niso obarvani, tako da ne morem primerjati okusa. zanimivo. lpvoda
PS: razsadila sem jih zelo pozno v juniju visoke cca 1o-15 cm. sedaj so to, tam kjer so posamezno posajeni konkretno grmovje a ne visijo navzdol kot pri Ciniji. tam kjer so v ta dolgi posodi za cvetje mešani z NG (3 NG in 2 W) so manjše rastline. povsod so krcati z plodovi._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
PS: razsadila sem jih zelo pozno v juniju visoke cca 1o-15 cm. sedaj so to, tam kjer so posamezno posajeni konkretno grmovje a ne visijo navzdol kot pri Ciniji. tam kjer so v ta dolgi posodi za cvetje mešani z NG (3 NG in 2 W) so manjše rastline. povsod so krcati z plodovi._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica