Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

No, dnevi tečejo naprej,temperature so bolj znosne, kar se pozna tudi na naravi Very Happy ,je pa letos izredno mučno leto-najprej sam dež in mraz, potem toča,in,ker še ni bilo dovolj, še taka vročina,da je bilo za dol past Confused Ampak,ker vemo, da so vrtnice zelo vzdržljive,je nekaj le ostalo, v glavnem so tu pokrovne,ki redko odpovejo in pa na" novo" odkriti ramblerji,nad katerimi sem navdušena in že spet iščem prostor za nove Very Happy Very Happy .....

To je nekaj starih pokrovnih, ki, kot sem rekla nikoli ne odpovejo,zato, jih je dobro imeti v "rezervi",sem pa razočarana nad noazetami, ki nikakor ne zmigajo in pa hib. muškatke tudi niso prav vesele,jim je verjetno treba dati še čas
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O TanjaTT sem vesela zate,pa je vseeno kar precej ostalo.Mi ne moreš govorit,da ni nič ostalo Laughing .Prekrasne,moje pokrovne so od vročine kar zdelane,so pa bile res lepe.Remblerje imaš pa že sedaj čudovite in tudi jaz iščem prostor zanje. na rožco tako ti vračajo tvojo ljubezen._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Malo se še vsi lovimo, ko izpustimo kakšen post, glede na to, da je tudi veliko prenašanja in kopiranja in vse nosi sveže datume.
Kot razumem je to najnovejše javljanje. Je barvito in povsod cvet, ampak koliko še ti skrivaš. Saj boš še kaj pokazala a ne?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

O, Poezija, to so samo še ostanki Confused ,antične so šle mimo,nisem imela dosti od njih, ker so ravno začele cveteti in jih je toča zmlatila Rolling Eyes ,potem je prišla tista vročina in so bile vse skurjene-floribunde,vzpenjalke,hibridne č....,pa še črna listna pegavost je napadla skoraj vse Rolling Eyes ,zdaj se počasi rehabilitira vse skupaj,če ne bo preveč vročine bo mogoče še kaj za pokazat Very Happy ,kasneje...
mateja

Odgovor Napisal/-a mateja »

tanjatt lepe vrtnice nimam besed moram pa povedat da se je razpasla črna pegavost tudi pri meni in to na vseh brez izjeme. drugače pa čakam pocvitanje ker je vse spet v popkih
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

TanjaTT zelo urejeno, lepe vrtnice. predvsem mi je všeč, da pokažeš široki kader, širok posnetek, total. lpvoda

PS: beseda panoramski, kateri se pri naših rožnikih uporablja je nepravilen. ne sodi za posnetke, ki kažejo v naravi nekaj metrov. beseda panorama pomeni gledati-videti nekaj kilometrov daleč in več. npr: pogled iz hriba v dolino in drugo gorovje, pogled iz Lj. nebotičnika na mesto itd. se oproščam, da to pišem pri tebi a mislim, da je prav, da na to opozorim, da se ob tem ne posmehujejo bralci, kateri vedo kdaj se uporablja ta izraz. še enkrat oprosti, da sem se drznila na to opozoriti pri tvojem rožniku. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
TANJA TT

Preden pride tisti pravi vročinski val in vse pokuri Rolling Eyes Rolling Eyes ,še nekaj utrinkov

neuničljivi Red leonardo-suša, vročina ......, on cveti Very Happy Very Happy

CHARETRUSE DE PARME

PREŠEREN

RED EDEN

candelight in polka

]
Tchaickovsy

CHIPENDALE

CARAMELA IN Pat Austin

TESS OF ....

GRANNY GRIMMETS

ELISA BOEL

IRENE WATS

COLLETE

MME JULES GRAVREAUX

Te zadnje so slikane pred nekaj dnevi, ker zdaj pa tako močno nabiva sonce,da cvet izgine v nekaj urah, če ga ne pokončajo hrošči Twisted Evil Twisted Evil
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Čudovite kljub vsej vročini,kot,da pri tebi stalno dežuje.Tudi pri meni lepo pocvitajo samo je prevroče,da bi cvetovi ostali več kat kakšen dan Crying or Very sad .

Sem prav vesela zate,da so se ti tako popravile po tisti katastrofi v juniju. Pa saj se spomnim enkrat si napisala,da jim ne pride nič do živega,vrtnice si vedno opomorejo ali je suša,toča ali kaj drugega Laughing ._________________LP
E.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

O, Tanja, krasne so!
TANJA TT

Ja, res je,spet so dokazale, da so trpežne Laughing in z malo pozornosti in nege sem celo dočakala, da mi pocvita Mme Isac P.

pa tudi Piere se ne da

Paul Bocase-Massad se je kar potegnil, samo žal so cvetovi všeč tudi hroščem Rolling Eyes

in še klasika, HČ Swarze madona in Spealverk
Odgovori