Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa, smokva - Ficus carica
Ta majhna zmogljivost je tudi meni ves čas problem pri tem sušilniku. Tiste kamilice, meliso in kar je še takih "čajčkov" lahko posušim tudi na pladnjih, saj je čas nabiranja poleti, ko je vroče., Ko pa sušim jabolčne krhlje ali slive, pa nikamor ne gre. Ker nisem hudo tehničen tip, se tudi bojim, da bi šlo kaj narobe, če bi bil vključen brez nadzora, recimo čez noč. Je že kar star in ne vem, koliko je še zanesljiv._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
No, inovatorstvo glede sušenja sadja se je razširilo na Goriškem kot "GUGA",predpogoj" je imeti prave ljjudi. In se je moj znanec domislil uporabe velike zamrzovalne skrinje, speljal noter sistem od centralne kurjave, tudi sonček greje,obrnil skrinjo za 90 st. Napravil sušilne regale, in glej. Ustrezni sušilni z minimalnimi stroški.Sedaj suši tudi za naročnike, ki mu pripeljejo sadje.
Lp. Vinkoz
Lp. Vinkoz
Sej zimo po večini vse preživijo. Štalo naredi sedaj že vsakoletna aprilska pozeba. Meni so letos razen dveh no name, na vrtu vse došle. Odganjajo na novo, po vsej verjetnosti bodo pa še zelene stopile v zimo. Torej bodo deležne zaščite "ala babaco"._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....