Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Christmas Cross F5

crtj-admin
Site Admin

Christmas Cross F5

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Evo, to je letos najboljši češnjevec slivaste oblike, z okusom je zasenčil vse, kar sem do sedaj mislila, da je odlično. Sladko-kisel s sadno aromo, sočno mesnat, popoln za pohrustat. Ta zelenček nikoli več ne gre z mojega vrta - Ivčk, še enkrat hvala:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Vse je res, le eno slabost pa ima: izjemno je občutljiv na pomanjkanje kalcija. Letos ga je zamenjal Sister Keyes, po okusu nič slabši, je pa neobčutljiv na pomanjkanje kalcija._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res je, na pomanjkanje kalcija je izredno občutljiv. Tudi foliarno dodajanje le malo pomaga, vsaj pri meni, ki ga imam v loncu.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Okusen, vendar sem kar nekaj plodov zavrgla zaradi pomanjkanja kalcija. Teh ni več na sliki, nekaj lepih je pa vseeno končalo v ustih.

Odgovori