Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Whippersnapper

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

muha, GN res raste navzgor in že vsaj 20 dni ima obarvane plodove v rumeno (okusni). niti pod razno ni tako košat kot W, ene tri-štiri veje (približno enako listje kot navaden paradižnik) in to je vse. joj, joj moram vzeti baterijo in nekaj pogledat.

eko, sem že nazaj in še to poleg ostalega: GN je eden rumen drugi rdeč, rasteta na konceh ta dolge posode, kjer je vmes W.

rastlina W je gosta košata, strnjena, čisto drugačni listi (zbrčkani) in tudi še zaenkrat zeleni plodovi zelo gosto nasajeni na vejah, a tendenco da bi viseli ni opaziti. bom sporočila, če se v tem času ko bodo dozorevali kaj spremija. lpvoda

PS: v Istri, pravijo štorije so štrige, verjetno imajo prste vmes. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

voda je napisal/a:

PS: v Istri, pravijo štorije so štrige, verjetno imajo prste vmes. lpvoda

To bo, ja! In pa istrska klima. Wink Laughing
Drugače pa super. Bomo imeli še rdeč GN in rumen WS. Če se ti bo dalo, spravi seme teh dveh novih variant, da bomo videli, kaj bo iz njih naslednje leto.

Pa še sličica enega od mojih letošnjih korit - z dvema sadikama

mil

Odgovor Napisal/-a mil »

pozdrav

res krasno, tudi moji bodo, kasssneeeje taki.

Bom pridno čakala in najprej vaše občudovala.

Lepo bodimo, Mil
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Danes nabrano iz 6 sadik . S posodo vred 6,80 kg Predtem smo ga sproti pojedli že najmanj 2 kg

Na rastlinah je ostalo približno še enkrat toliko plodov.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Imaš pa pozne češnje ! bhuahahaha
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

In nič črvive, prosim! Cool Wink
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

O muha kako lepo tako v koritu kot v skledi. Tudi jaz sem ga danes obrala iz treh sadik 3kg (nekaj je bilo vmes GN). Tri kg sem nabrala, predno sva šla na morje, potem pa doma pozabila v garaži. Dobro, da sem cca 1kg dala v hladilnik in tega nisem pozabila.
Tako, da Whippersnapper in Gold Nugget bosta pri meni vsako leto.
lp
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Lepi vipersneprčki, Notranjka, ni kaj!
Me pa zanima, s katero aplikacijo dodaš napis na sliko._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

lpmami je napisal/a:
Lepi vipersneprčki, Notranjka, ni kaj!
Me pa zanima, s katero aplikacijo dodaš napis na sliko.

lpmami,teh free programov je trenutno res veliko.Sama uporabljam tegale:http://www.photoscape.org_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori