Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zephyranthus - rožnati zefirant

JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

na žalost čebulic nismo nikjer dobili ali zvohali tak da bomo potrpežljivi in čakali na prvi cvet do takrat pa uživali v ostalih lilijah. čakam prav tako da zacvetijo mlade čebulice od ostalih lilij že drugo leo tak da kakšna pa že zna letos zacveteti. pa saj je hitro minilo he he he
sedaj pa v akcijo in iskat še bele
JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

no pa smo zvohali še bele tokrat čebulice, pošiljati začnejo po prvem marcu tak da bo spet veselje juhuhu
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prva od teh, ki mi jih je dal Johnny je zacvetela.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

"Dež sproži cvetenje" je napisala Marinka Very Happy . Očitno trditev drži. Ljubka čebulica in dobrodošla fotografija, saj so vse prvotno objavljene izginile v zadnjem pospravljanju na shrani.si .
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz sem opazila, da so žal vse slike izginile, zato sem jo dala gor. Danes je zacvetela še bela varianta. Wink

Odgovori