Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PVC cevi... kje dobiti
-
- Site Admin
PVC cevi... kje dobiti
(Prenos iz arhiva)
Zadnje dni prelatavam mnoge ideje ustvarjene iz pvc cevi. Kot npr. tole http://www.woohome.com/diy-2/top-20-low-cost-diy-gardening-projects-made-with-pvc-pipes
Prejle sem bil tudi v eni manjši trgovini z vodovonim materialom, ampak tam takih cevi ni za dobit. Imajo le alkaten in še neko plastično zeleno "ojačano". Ampak to ni to.
Kaj so to za ene bele cevi na zgornjem linku in kje se jih dobi pri nas in za kaj se sploh uporabljajo? Tudi, če se pogleda youtube navodila, kjer delajo rastlinjake, vsi uporabljajo te bele plastične cevi, npr. https://www.youtube.com/watch?v=Wx17mlhtKKs
Prejle sem bil tudi v eni manjši trgovini z vodovonim materialom, ampak tam takih cevi ni za dobit. Imajo le alkaten in še neko plastično zeleno "ojačano". Ampak to ni to.
Kaj so to za ene bele cevi na zgornjem linku in kje se jih dobi pri nas in za kaj se sploh uporabljajo? Tudi, če se pogleda youtube navodila, kjer delajo rastlinjake, vsi uporabljajo te bele plastične cevi, npr. https://www.youtube.com/watch?v=Wx17mlhtKKs
Če misliš delat rastlinjak, so bolj trdne pravokotne kot pa okrogle cevi. Jaz sem za eno toplo gredo uporabil TALE sistem lego kock. Da se dobit posebej elemente.
Vogalniki 1,80 eur
Profili 50x25x2 mm 1,80 eur/m
Odrežejo na dolžino po želji. Na vogalnikih se da nastavit različne kote.
Vogalniki 1,80 eur
Profili 50x25x2 mm 1,80 eur/m
Odrežejo na dolžino po želji. Na vogalnikih se da nastavit različne kote.
goIdhorn je napisal/a: |
Če misliš delat rastlinjak, so bolj trdne pravokotne kot pa okrogle cevi. Jaz sem za eno toplo gredo uporabil TALE sistem lego kock. Da se dobit posebej elemente. Vogalniki 1,80 eur Profili 50x25x2 mm 1,80 eur/m Odrežejo na dolžino po želji. Na vogalnikih se da nastavit različne kote. |
Ali si kupil njihov rastlinjak, ali si te pravokotne cevi kje drugje kupil?
In sporočilo za avtorico tega threada o črnih PVC alkaten ceveh: najcenejše od vseh ponudnikov so v trgovinah JAGER. Povsod drugod so dražje in kupil sem večkje, dokler nisem ugotovil, da ima trgovina JAGER najcenejše.
Nekaj lokov imam pa tudi iz cevi ALUMSTAR (kovinske prevlečene s plastiko, iz BAUHAUSA)._________________Vrt je vir zdravja