Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Dark Galaxy

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi moje sadike Dark Galaxy so nizke. Zunanja je tudi okoli 60 cm, notranji pa so mogoče 30 cm višje.

Tole je eden od plodov na zunanji rastlini, tisti v rastlinjaku so malce bolj bledi, ker je zaradi visokih temperatur treba rastlinjak senčiti.

Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Moji so takšni:

Uporabniški avatar
Plamenka

Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Sem včeraj naredil fotke za primerjavo s Feuerwerk, pa še nisem utegnil objaviti. Na zunaj z izjemo temnih ramen izgleda precej podoben. Sem pa razočaran glede okusa. Vsaj napram Feuerwerk, se mi je zdel precej prazen s pomanjkanjem kisline.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Obljubljene fotografije. Levo Dark Galaxy, desno Feuerwerk.

notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Plamenka

Ker je prece nizek, ga letos gojim v loncu.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz tudi letos prvič tole sorto in komaj čakam te galaktično lepe plodove.

Je kar lepo polna rastlina in upam, da res ne zraste preveč, ker sadika nima ravno najbolj visokega količka.
Trenutno je že nekako na enem metru višine. Se mi ne zdi, da bi kaj pretirano zaostajala v rasti glede na dvometraše.
.
Uporabniški avatar
Plamenka

Moj Dark Galaxy je trenutno nekje na 80 cm, zraven njega je en češnjevec dosegel 120 cm. Lani je bil v rastlinjaku visok največ 90 cm, zunaj pa še manj. V opisu na internetu sem prebrala, da zraste do 120 cm.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Lani sem ga imela zunaj, zrastel mi je malo nad koleno, plodovi so bil zelo narebrani, kot krastavi, okus pa mi sploh ni bil všeč, zato ga ne bom gojila več._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori