Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Aji Charapita

crtj-admin
Site Admin

Aji Charapita

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

To je divji čili. Plodovi so zelo drobni, v velikosti graha, rast je zelo razvejana, grmičasta. Naj bi bil med najdražjimi čiliji na svetu. Cena za kilogram naj bi bila od 25,000 dolarjev dalje. Very Happy

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kako je pa s skovili?
Uporabniški avatar
Plamenka

Samo 30.-50.000 naj bi jih imel, a imam občutek, da jih ima več. In precej oster vonj ima, ki hitro prečisti nos.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Saj boš od enega obogatela! Smile
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, MijaLan, sem že začela računati, koliko bi dobila za en sam tak grahek. Laughing Laughing Laughing
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Plamenka, tudi meni sta lepo zrastli sadiki, ki si mi jih podarila. Še enkrat hvala ;) Oba sta lepa grmička, polna teh malih, skoraj mikro čilijev. TIK-TAK čiliji ;)

Uporabniški avatar
Plamenka

Me veseli. Wink
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Divji čili, ki je hkrati odličen okrasni čili, ker so rastline polne pldoov res zelo dekorativne. Nabiranje pa je zamudno,saj so plodovi zelo majhni. To je tudi razlog, zakaj je najdražji čili na svetu. Dokaj pekoč, ampak ne preveč. Odstranjevanje semen z njega pa je tudi zelo zamudno, tako da ena, dve rastlini so super, več kot to pa le, če imamo res dosti prostega časa Laughing
Odgovori