Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Indigo Rose

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Melona, hvala, sva na zvezi z muho. Tudi muhi hvala.
Okus res ni bog ve kaj je pa lep za na kroznik in postopoma dozoreva tako da ena rastlina v letini ostaja._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ups, nisem videla Muhinega kasnejšega dopisa.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Melona, tačas, ko si pisala, sem jaz ob odprtem računalniku preverjala zalogo, da ne bi obljubljala v prazno in tudi nisem videla tvoje ponudbe. Mi je pa res škoda, da bi šla v nič izvorna semena.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Letos ima prvič to čudo, je kar lepo obložen, ampak dozoret pa še kar noče. Očitno bo letos pri meni najbolj pozen. Malo me moti, ker tako grdo zvija liste. Je to običajno za to sorto ?

htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Da, tako zvijanje kot dolgo zorenje je značilno za to sorto.
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Takole izgleda Indigo, če ga ne vidi sonce in je plod sestavljenega cveta.
Letos jih je naš edini IR imel res veliko
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Sem do danes pojedel ene tri, pa noben ni bil prav nič okusen. Ne kisel, ne sladek, tak čuden, voden, brezvezen.
Ne vem, morda zaradi vremena ali pa sem prezgodaj odtrgal. Mehki so bili in na eni strani delno rdeči.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

AB: to je čisto običajen okus Indigo Rose. Je bolj za okras, kot brbončice. Mezgo pa lepo dopolni.
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Prvi skoraj dozoreli in to v jupol loncu.
Iz na pol zalomljenega grozda plodov je pognal klasični vrh, ki ima že eno plodno in dve cvetni etaži. V podaljšku plodne pa na novo cveti Smile

Slikano postrani, da sem čim več zajel.
Odgovori