Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradajzmanija, 12.8.2017, Orehovica, Šentjernej
Dašabina, hvala za izčrpno poročilo!
Sem popravila nekaj imen v skupnem seznamu, ki si ga objavila na prejšnji strani in popravke odebelila, da si lahko zabeležiš _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Sem popravila nekaj imen v skupnem seznamu, ki si ga objavila na prejšnji strani in popravke odebelila, da si lahko zabeležiš _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
-
- Kraj: Domžale
Andrej Banko je napisal/a: |
Na paradajzmaniji je bila tudi ena debela, oranžna sorta, poimenovana Pennsylvania Dutch. Sem vzel seme, sedaj pa na internetu ne najdem nobenih podatkov ... Ali kdo kaj več ve, oziroma lahko pove ? Hvala. |
Kolikor sem izvedel je sorta od amišev in se še ni razširila. Mislim, da jo je Ivčk dobila. Z drugo besedo je velika redkost.
Bo pa skoraj gotovo postala stalnica na mojem vrtu. Veliki mesnati oranžni paradižniki so odlični.