Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Domač Dolenjski

Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

muha je napisal/a:
TVD: v trgovinski ponudbi ga ni, na Gartlcu pa ni problema. Ravno danes sem ga dala fermentirati iz bajsija na fotografiji.

Muha, tudi jaz se priporočam za kakšnega bajsija. Plačam kolikor je treba Laughing
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

muha je napisal/a:
Uaauu magnolija! Ta pa poseka vse doslej stehtano v okviru Gartlca poklon

Res je pravi orjak. Majdra si ga je prišel ogledat v živo._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Bravo, Magnoliija in upam, da bo za drugo leto pogum in čas, da se vidimo in da tekmovanje orjakov okrepimo Smile
Dajmar, slišim, da imaš tudi imenske paradižnike Cool_________________sonček je in .....
TVD

Odgovor Napisal/-a TVD »

metuljc, "iz tvojih ust v božja ušesa" so včasih rekli. Komaj čakam, da bo res sklenjen ta krog. Very Happy
Včeraj sem že risala načrt za moji dve visoki gredi, se zmenila za seme za kumare z mojo kmetico, pri kateri zdaj kupujem zelenjavo in na maminem vrtu še drugič posejala špinačo in portulak. Danes gre noter še vrtna kreša in zimska potočarka, ki obe preneseta mraz, da bo malo zelenega še do zime.

Se moram naučiti dobro uporabljati program za objavljanje slik, mi še ne laufa tisto zmanjševanje slik. Ko pridejo grede bom objavila sliko. Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dobra misel je napisal/a:
muha je napisal/a:
TVD: v trgovinski ponudbi ga ni, na Gartlcu pa ni problema. Ravno danes sem ga dala fermentirati iz bajsija na fotografiji.

Muha, tudi jaz se priporočam za kakšnega bajsija. Plačam kolikor je treba Laughing

Dobra misel: Rezervirano. Po zakonu ponudbe in povpraševanja je cena zdaj dvojna, 2 x Smile Smile . Laughing .
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

dašabina je napisal/a:
Dajmar, slišim, da imaš tudi imenske paradižnike

Zame je domač, ga je gojila že mama. Dokler me niste na forumu razvadili sem sadil samo tega.
TVD

Odgovor Napisal/-a TVD »

magnolija, prosim a mi lahko poveš, a si ta gigantski paradižnik pridelala v rastlinjaku ali na prostem? ali imaš urejeno stalno zalivanje?
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Paradajzi rastejo na vrtu brez strehe, zastirka je iz slame, zalivanje imam kapljično, pri paradajzih ga bolj malo vključim, redno zalivam le feferone.
Lani sem imela slabo letino flanc, rešil me je Dajmar z nekaj svojimi. Pobrala sem seme, ga spomladi dala v lončke, to je res okusen paradajz, mesnat z malo semena, dober za solato, super za mezgo.
Paradajz nisem nič posebej vzgajala, takšen je zrasel._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

muha je napisal/a:
Dobra misel je napisal/a:
muha je napisal/a:

Dobra misel: Rezervirano. Po zakonu ponudbe in povpraševanja je cena zdaj dvojna, 2 x Smile Smile . Laughing .

Muha, plačujem... Laughing Laughing Laughing Laughing . Pa še za prijaznost poklon
TVD

Odgovor Napisal/-a TVD »

muha je napisal/a:

Jaz bi mela tudi dvojno ceno. A tole kaj pomaga? poklon poklon poklon poklon poklon poklon
Odgovori