Sem pri svojih iskanjih našla zelo malo/nič sogovornikov za izmenjavo izkušenj in mnenj

figula je napisal/a: |
Tonček, kakšen sistem imaš? Kaj filtriraš? Sem pri svojih iskanjih našla zelo malo/nič sogovornikov za izmenjavo izkušenj in mnenj ![]() |
figula je napisal/a: |
Aladin, jaz to čisto verjamem. Zanimivo je to manipuliranje z različnimi nivoji - medtem ko se meje v zdravstvu potiskajo navzdol (sladkor, holesterol, ...) , so meje strupov vedno višje ![]() ![]() ![]() Tonček, kar dobro si poštimal. Kaj pa kopalnica? Kateri je tisti poseben namen, da vključiš ionizator? (eh, mi sploh ne rabimo zunanjega sovražnika, se bomo kar sami potolkli ![]() |
metuljc je napisal/a: | ||
Večkrat destilirana vida je po definiciji 100% voda, torej ima delež ostalih delcev 0. Če piješ tako vodo (enako velja za 1x destilirano) nekaj časa, si na dobri in hitri poti v smrt, saj si boš izlužil prekomerno količino ionov iz telesa. V vrednosti 180 - 230 ppm v Rižanskem vodovodu so vsebovani VSI delci, ki niso H2O, tudi apnenec, pa druge snovi, ne nujno neželene. No, meritev pove natanko to in nič več. |