Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Antirrhinum majus - veliki odolin, zajčki
Pred dnevi sem v sosednji "vasi" med staro hišo in tlakom ceste opazila klasično, temno rožnato cvetočo rastlino, prav tako, kot se je spomnim iz otroštva. Ker vedno vozim škarje v avtu, sem lepo sfrizirala sadiko tako, da sem ji porezala zrela socvetja. Ta se zdaj doma sušijo, semen je "ko listja in trave", če ga bo kdo želel, ga lahko dobi.
Potem, ko je nekaj zadnjih let vztrajal le sem in tja kak primerek, se je letos po mrzli in suhi zimi zbudilo veliko starih spečih semen. Če ne bi plela, bi imela cel vrt poln samih zajčkov in aster.
Letošnja mešanica barv:
Seme sem spravila, če bo kaka želja. Itak bodo potomci spet različnih barv in kombinacij.
Letošnja mešanica barv:
Seme sem spravila, če bo kaka želja. Itak bodo potomci spet različnih barv in kombinacij.
-