Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Asimina - Asimina triloba

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Hvala, Daniel R za sporočilo.
Žal ta naročila niso sigurna - sva lani naročila, vmes preverjala, so vsakič obljubili poklicati - pa nič od tega.

Gospa je šla celo tako daleč, da se je "spomnila" visokega moškega, ki je vzel za naju in v najinem imenu Shocked Confused
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Naroči v dveh različnih trgovinah._________________Iščem zanimive sadne vrste...
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Letos sem prvič poskusil z jesenskim cepljenjem asimin na speče oko. Cepil sem 2 letne sejance, premer debla na mestu cepljenja 6-8mm. Na koncu sem povil še s parafilmom.

papasmrk

Odgovor Napisal/-a papasmrk »

Pa sem dočakal dan, ko sem končno poskusil plodove asimine (naročil pri Agrolitu)...
Uglavnem, navdušen sem nad aromo in okusom, ki je neka kompleksna harmonija okusov banane, manga, avokada, vanilije pa še kaj bi se našlo.

Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

papasmrk katera sorta je to?_________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
papasmrk

Odgovor Napisal/-a papasmrk »

Igy je napisal/a:
papasmrk katera sorta je to?

Nimam pojma...potrdim pa lahko, da je bil ta večji plod precej bolj aromatičen in tudi sam okus bolj prijeten. Manjši je bil tudi dober, morda malce več avokada kot pri večjem Smile
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Puding http://foragerchef.com/paw-paw-pudding/_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Prvi plod sorte Sunflover je bil na tleh._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Igy, super. Zanima me, po koliko letih?
misoo83

Odgovor Napisal/-a misoo83 »

Kod mene ovih dana otpalo dosta plodova, ovako izgledaju plodovi.

Odgovori