Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cepljenje sadnih dreves

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pa ste mi res dali idejo Exclamation Bom šla do soseda ki si je pri meni že 2x narezal cepiče a se mu niso prijeli in je bil sedaj čisto nesrečen, ker smo jo posekali. Bova poskusila s ploščično, čeprav se mi o tem še sanja ne, njemu pa še manj. Bo treba najprej v internetno šolo Wink Very Happy .
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Hvala! Very Happy Very Happy
mravlja

Dajmar je napisal/a:
Kje kupujete Parafilm?

Se pridruzujem Dajmarjevemu vprasanju.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

mravlja je napisal/a:
Dajmar je napisal/a:
Kje kupujete Parafilm?

Se pridruzujem Dajmarjevemu vprasanju.

Dobiš pri specializiranih trgovcih z laboratorijsko opremo. Drag je kot sto vragov !
Imaš tudi cenejše podobne zadeve, vendar noben cenejši "nadomestek" ni tako dober. Preverjeno !
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Zadnjega sem kupil, oziroma mi ga je kupil,čez mejo v Goriških Brdih.
ant

Odgovor Napisal/-a ant »

Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

S tem ne boš daleč prišel. ...
Kak meter parafilma lahko prinesem na srečanje. Menjam...._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Parafilm sem ga pred leti nabavil na ebayu, kolut 1,3cmX5m se mi zdi, za slabih 10eur. Zadovoljen, le mogoče kdaj pa kdaj malce preozek, in je treba malce bolj previdno in večkrat poviti.
Poglej mogoče še za agilisov buddytape v tujini, pa tudi v metrobu ga imajo, samo da ni v originalni embalaži.

Ja tisti iz ebaya je pa nič drugega kot razrezana stretch-folija za živila za moje pojme, in se ne zlepi/prime tako dobro kot malce dražji cepilni takovi/povoji ala parafilm in buddytape. No saj ne rečem da se ne da cepit tudi s tistim ta poceni Smile
mravlja

Zanima me - koliko casa se parafilm/buddytape lahko skladisci/ta... leto, dve, tri...? Verjetno ne porabite celega paketka, cele rolice naenkrat, oz. v enem letu.
Za koliko casa se ga da shraniti, predno izgubi zazeljene lastnosti?
Odgovori