Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
MIŠI
Jaz sem jih nekaj izselil iz sodov, kjer je bila hrana za kokoši.... še žive. Stresel sem jih h kuram, samo malo je zacvililo, potem pa je bila pojedina. Tudi ene kosti nisem našel.
Nisem pa tega predlagal, saj ne vem, če bi se kure znale obnašati v rastlinjaku med paradižniki recimo...
Aja, pa une ta rdeče polže jim tudi nosim (pa vse ostale kar jih je brez hišice in niso črni). Ne ostane nič za njimi... edino po ene treh ali štirih porcijah kure omagajo, nimajo neskončnih želodcev zgleda
Nisem pa tega predlagal, saj ne vem, če bi se kure znale obnašati v rastlinjaku med paradižniki recimo...
Aja, pa une ta rdeče polže jim tudi nosim (pa vse ostale kar jih je brez hišice in niso črni). Ne ostane nič za njimi... edino po ene treh ali štirih porcijah kure omagajo, nimajo neskončnih želodcev zgleda
Letos je tudi pri meni polno miši in voluharjev. travnik je kot sir, s polno luknjami. Njiva tudi. Parcela je ograjena, soseda ima 17 mačk, ki pridno lovijo tudi pri nas, žal ni vidnega uspeha. Korenje obgrizeno, če pustim semeniti kolerabo ali kaj drugega, je vse požrto.
Imam drog za ujede, vodo v kanti za pitje (poleti).
2 paketa mehke vabe sem natlačila v luknje, zakopala med vrste korenja kanto z 1/3 vode, voluhar je pametno okoli nje požrl korenje, v kanto pa ni hotel pasti.
Še žvečilni gumi bom potresla po njivi. Baje ga ima voluhar rad.
Edini problem je, da ta golazen pride crknit na površino.
To z lepilom in sirom, pri meni kar z jabolkom za voluharja, je tudi dobra ideja. bom še to naredila. Upam le, da ne bo maček gor naliman._________________Lp, Živa
Imam drog za ujede, vodo v kanti za pitje (poleti).
2 paketa mehke vabe sem natlačila v luknje, zakopala med vrste korenja kanto z 1/3 vode, voluhar je pametno okoli nje požrl korenje, v kanto pa ni hotel pasti.
Še žvečilni gumi bom potresla po njivi. Baje ga ima voluhar rad.
Edini problem je, da ta golazen pride crknit na površino.
To z lepilom in sirom, pri meni kar z jabolkom za voluharja, je tudi dobra ideja. bom še to naredila. Upam le, da ne bo maček gor naliman._________________Lp, Živa
Živa, če bo maček gor naliman, od tega ne bo poginil in ga boš lahko rešila. Za drobne glodalce nastavi v ozke prehode, rove, jarek pod desko... Malo poglej za sledi, včasih na površini naredijo kar potke od luknje do zelenjave, kamor se hodijo hranit.
Je treba kar sproti pobirati in nastaviti nov lepilni trak._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Je treba kar sproti pobirati in nastaviti nov lepilni trak._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje