Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevec - Solanum melongena

Odgovori
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Darso hvala - ja je zalival in ni preblizu pognojeno. In finta je v tem, da sem kupila 3 , in direkt iz avta enega dala očetu, dva pa posadila pri sebi (on v Domžalah, jaz v Kamniku) in je na vseh isto. Glede na to, da se, če dobro pogledam, spodnji del lista malo sveti, razmišljam o kakšnih škodljivcih. Se jih pa ne vidi niti z lupo.

Čakam odgovor iz arboretuma in upam, da dočakam nestrpen.

Malo špricam s čisto bio zadevami, a gre dalje..._________________LP Žižola
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Potem si bolane že prinesla domov, pošpricaj z raztopino sobe bikarbone. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Točno tako sem naredila in so si jajčevci zelo opomogli. Sploh ne vem, zakaj se nisem takoj obrnila k nasvetom, ki se ponujajo tukaj na forumu in sem rinila v ... kar nekaj. Darso hvala._________________LP Žižola
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Končno so se malo zbudili iz kome Rolling Eyes .

Black&White, izgleda, da se bodo kar razumeli Wink - domači beli in Black Beauty

Fengyuan Purple in Fairy Tale

_________________mfranc
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Mmmmm, to bo fešta od jajčevcev!! Krasni so, resnično krasni! Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Jutri bo otvoritev sezone Wink

tudi Aswad se je začel debeliti

Sadika sorte Round Mauve pa je "pogorela" do tal in sedaj odganja iz zemlje. mogoče še bo kaj iz nje.

LP_________________mfranc
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Veš, viktorh, taki križanci, da ne rečem bastardi, so najbolj trdoživi lahko, pogosto kažejo "ta dobre" lastnosti obeh staršev. Vsaj v naravi je tako. V naravi so taka križanja zaželena, človeška natura jih pa gleda nenaklonjeno, vsaj običajno. Pravzaprav smo čudni mi, ljudje, oz. naš pogled.
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

Nocoj sem jih nabral en škaf, jih temeljito opral in pripravil, da jih jutri narežem, posolim in pripravim za ....vlaganje...en del popečeni in v olje, drugi del popečeni, v kis.
Vmes pa malo bučk, kakšno papriko in čili, pa bo veselje..._________________Viktorh
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ti en škaf, meni se debelita prva dva, pa sem ju menda enako vesela kot ti tvojih v škafu.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

metuljc, se pridružujem, jaz ima celo enega napol zrelega up Very Happy
Odgovori