Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuna, polh, podlasca ali podgana?

crtj-admin
Site Admin

Kuna, polh, podlasca ali podgana?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Upam, da komu ne bo šlo na bruhanje ob teh slikcah utopljene živalce, očitno mladička. Na svojem vikendu sem za kompostnikom pustil prazno kanto in v njej deščico. Ko sem se vrnil, sem zagledal vode do pololovice kante (deževnica), v vodi pa neznano utopljeno živalco. Razen podgane so ostali prebivalci iz narave kar pogosti obiskovalci, nazadnje sva se s kuno belico gledala iz oči v oči na pet metrov. Bi kdo lahko z gotovostjo potrdil za katero utopljeno živalco gre?

_________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.

https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
Nazadnje urejal/a Rak 10 Okt 2017 14:47; skupaj popravljeno 1 krat
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Uboga živalica. Podgana to gotovo ni, ker ima kosmat repek in bolj kratek nosek._________________naredimo svet lepši
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Glede na velikost strešnika, je tole polh.
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Polhi imajo največ hrane ravno v tem času, zato je čisto mogoče da je to res mladič polha_________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.

https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
Odgovori