Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Višnja - Prunus cerasus
Po mojih izkušnjah so divjaki vedno, ja. Imamo posajene ene višnje, ki so k nam prispele iz Srbije, te zdajšnje so že njihove potomke. In mene ne motijo divjaki, če jih kosiš, jih ni, če jih želiš, jih pustiš. In hitro rodijo, enake višnje kot njihova "mati".
Meni so všeč, čeprav so drobnejše od kakšnih žlahtnih, so pa, ko so zrele, dobre, sočne, sladke, pa kisle hkrati.
Meni so všeč, čeprav so drobnejše od kakšnih žlahtnih, so pa, ko so zrele, dobre, sočne, sladke, pa kisle hkrati.
Imamo morda koga iz foruma v Ribnici, da bi preverili, ali imajo tile res na zalogi Carmine jewel in po kakšni ceni?
Hvala!
https://vrtnarstvokrasovec.si/portfolio/prunus-carmine-jewel-okrasna-cesnja/
Hvala!
https://vrtnarstvokrasovec.si/portfolio/prunus-carmine-jewel-okrasna-cesnja/
Že nekaj let si želim višnje,takšne s povešenimi vejami. V opisih na straneh drevesnic sem prišla do ugotovitve,da sta to Lotovka in Kelleris 16. Kelleris sprva raste pokončno potem pa se začne povešati, višnje te sorte naj bi bile bolj primerne za jesti sveže kot od Lotovke in nekoliko bolj trpežne.
Je morda kdo na forumu,ki ima Kelleris? Zanima me namreč,če je dobra. Zavedam se,da so okusi različni.
Ali pa,če poznate še kakšno sorto s povešenjmi vejami in bj jo priporočali?
Je morda kdo na forumu,ki ima Kelleris? Zanima me namreč,če je dobra. Zavedam se,da so okusi različni.
Ali pa,če poznate še kakšno sorto s povešenjmi vejami in bj jo priporočali?