Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lastne vrtnice, zbiranje naročil
Moderator: Melona
Na kaj te nisem opozorila? Svoje sadike sem ti fotografirala, kakršne so prišle. Razlika me prejetimi in poslanimi sadikami je res kar velika, ker jih je treba očistiti in izrezati tanke vejice. Mene je bolj zmotilo to, da ni označena vsaka sadika, ampak po dve od iste sorte, potem pa vse sadike iste sorte povezane v šop. Upam, da boš ti bolj spretna, meni je to označevanje vzelo kar dosti časa.
Ne, ne to, to da traja dolgo, da vse razvrstiš, da vse postoriš...
Meni pa niso bile problem oznake, saj, ko sem odvila en šop, sem takoj dala vsaki tablico, da se ne zameša. Bolj ostalo sortiranje, odstranjevanje listov, saj so zgodaj izkopane in vse olistane , pregoste, predolge ali polomljene vejice itd. No saj bo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Meni pa niso bile problem oznake, saj, ko sem odvila en šop, sem takoj dala vsaki tablico, da se ne zameša. Bolj ostalo sortiranje, odstranjevanje listov, saj so zgodaj izkopane in vse olistane , pregoste, predolge ali polomljene vejice itd. No saj bo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Melona hvala. a sedaj se pojavlja en problem a ta je, da sem še cel mesec v I. a hčere ne bo v LJ. cca 10 dni. zato če je mogoče in če ti ni težko lahko jo zasipaš oz daš v lonec do rešitve problema. če je gdo drug interesent bom razumela, če njemu oddaš. lpvoda
Poezija upam, da boš imela vrtnico The Healing Codes naslednje leto in raje počakam, ter si takrat zagotovim 2 rastlini. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Poezija upam, da boš imela vrtnico The Healing Codes naslednje leto in raje počakam, ter si takrat zagotovim 2 rastlini. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Melona hvala ti, sedaj sem se domislila, da je varijanta, da pošlješ na sosedin naslov, a to bom šele jutri potrdila. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Par minut pred sedmo zvečer mi je uspelo poslati vsem sadike. Le Mrmrački bom po njeni želji dala jutri, da dobi v ponedeljek, ko bo doma.
Zavito bogpomagaj, ampak se je mudilo. Upam, da poštarji nosijo pakete jutri, saj je poslano navadno.
Naj vam lepo rastejo, lepo dozorijo v treh, štirih letih in vas razveselijo. Če bo
katera svirala, pa pridem na govorilne ure.
Hvala vam._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Zavito bogpomagaj, ampak se je mudilo. Upam, da poštarji nosijo pakete jutri, saj je poslano navadno.
Naj vam lepo rastejo, lepo dozorijo v treh, štirih letih in vas razveselijo. Če bo
katera svirala, pa pridem na govorilne ure.
Hvala vam._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.