Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Melona hvala pa saj sama veš kakšne smo nikoli dovolj Very Happy .

Ampak tvoja in od Poezije sta dobili častno mesto Laughing_________________LP
E.
geisha

Mil lepo je,ko se človek trudi in dobi tako vrnjeno.

Katarina tale vrtnica je CHIPENDALE krasna vrtnica,zelo zdrava,stalno pocvita in tole je ena sama sadika._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Rajski vrt!
In domiselne opore.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

krano in lpvoda._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Geisha, hvala za te slikce Krasno imaš. Prav rada pogledam vrtove, da vidim, kako odraščajo. zelo pogrešam Jamain, Matejo, Gardenjo.... Lepo imaš, res. Hvala za slikco Paul Transon, ga redko vidiš.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Geisha velika hvala za tole. Kako paše v tem obdobju Very Happy
Velika rožna kraljica si. En krasen izbor in ena velika ljubezen se razbere iz teh slik. Čudovito._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Punce hvala za vse lepe besede in pohvale.Moram potrdit,da v tej moji trenutni situaciji mi je moj vrt v veliko psihološko oporo.Saj trenutno ne cvetijo ravno preveč ampak tudi posamezni cvetovi te razveselijo.Ja moram pohvalit tudi mojega dragega,ko mi sedaj ob še drugi pomoči brez besed kopal luknje za nove Laughing .

Poezija tudi tvoja Dekani ima posebno mesto upam,da ji bo pri meni všeč._________________LP
E.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Geisha,
prekrasne vrtnice, naj ti pomagajo pri okrevanju. Vredno je truda...
geisha

Hvala Novalis vsekakor pomagajo Smile_________________LP
E.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Vse dobro pri okrevanju - vrtnice so pa omamne!
Odgovori