Voda, tvoje čipke imajo pri meni konkurenco. Zelje je bilo tako čipkasto, da sem mislila, da sedim za punkeljnom Na delu so bile gosenice ali kaj jaz vem kdo ali kaj _________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
lpmami, mislim si, da je tvoje zmagalo v ustvarjanju čipk. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Super, hvala! Ste me opogumili. Bom sejala. Ja, sem se ga navadila jest. Sam potem sem pa slisala, da ga baje ni zdravo surovega jest, ker ima neke snovi in naj bi bil vsaj poparjen. Ne vem.. Zaenkat se mi zdi, da sem ok.
eheh, če ga ješ surovega v večji količini te napihuje in oglaša se. na sendviču je pa res malenkost zaznati težave. ko ga npr osmukanega kuhaš z krompirjem in česnom ter olivcem se ta kuha veliko več kot blitva, napornega okusa po ohrovtu pa nima. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Ne maram kupovat novotarij sam za probat, k jih ne morem podelit, ker vsi že imajo semena. Se mi zdi škoda.
Sem mislila, da se bom oglasila že na decembrskemu srečanju, samo jo bom spet mal podurhala, tako da bo moral biti januar. Razen, če ne boste prestavili na 12.12.
Red Russian Kale sem že gojila. V bistvu je zelo lep, a ima malo listne mase, kar pomeni tudi manj pridelka. Bele mušice (rastlinjakov ščitkar) se kar lepijo nanj. Je tudi nekoliko bolj občutljiv na dolgo mrzlo zimo.
Jaz bi priporočila Lancinato Rainbow, ki je križanec med Lancinatom (zmajev jezik, toskanski ohrowt) in Red Russian Kale-om. Je zelo lep, odporen, okusen in da veliko listne mase..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig Dostop do spletne ankete: https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A