Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2013
Vauuu viktorh, si pa letos vse prekašal in res bogato popolnil naš seznam paradižnikov. Krasne fotke in seveda tudi pridelek. Posebno mi je všeč, da so na fotografijah tudi listi.
Vem, da je to ogromno dela in je treba imeti kar nek sistem, da se vse naredi, kot je treba.
Potem pa še seveda spravilo semena, sušenje, zlaganje v vrečke in opis sorte za lastno evidenco.
Čestitam.
Polarbear, kaj je tisti paradižnik zgoraj desno, ki je izrazito črn po ramah. Gre za kako varianto OSU blue ali kaj? Nekam velik je za kaj takega, čeprav mi je najbližje po videzu
Vem, da je to ogromno dela in je treba imeti kar nek sistem, da se vse naredi, kot je treba.
Potem pa še seveda spravilo semena, sušenje, zlaganje v vrečke in opis sorte za lastno evidenco.
Čestitam.
Polarbear, kaj je tisti paradižnik zgoraj desno, ki je izrazito črn po ramah. Gre za kako varianto OSU blue ali kaj? Nekam velik je za kaj takega, čeprav mi je najbližje po videzu
Plamenka, sem vesela zate, da imaš res lepe paradazke!!!
Tudi jaz sem jih kuhala letos že večkrat in spet bom morala - sem se že malo utrudila!
Ponavadi se je v tem času pri nas sezona kuhanja že zaključila, ostali so le še za solate - letos je pa vse na glavo postavljeno...
Polarbear, tisti s črnimi rameni je pa 'giant' Osu blue, a ne?_________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
Tudi jaz sem jih kuhala letos že večkrat in spet bom morala - sem se že malo utrudila!
Ponavadi se je v tem času pri nas sezona kuhanja že zaključila, ostali so le še za solate - letos je pa vse na glavo postavljeno...
Polarbear, tisti s črnimi rameni je pa 'giant' Osu blue, a ne?_________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
O, Nadina, lepo da si spet pokukala sem. Ja, letos je res vse obrnjeno na glavo. Tudi jaz bom morala danes spet narediti nekaj omakce, saj sem spet nabrala eno gajbico paradižnikov. Pa 7 bučk, pa eno gajbico kumar - le kaj naj naredim iz njih, ko so že tako velike? V rastlinjaku pa čakajo nove... Zdajle grem pa pogledat še na njivo, če je kaj buč, da poberem pred slabim vremenom. Mož je pa že tam in pobira krompir.
Nadina,saj kumarice lahko narežeš po dolgem na četrtine in ravno tako vložiš.
Super so potem za tatarske omake _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Super so potem za tatarske omake _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Krasni ste, jaz pa iz dopusta in prvo na svoje paradižnike. lp_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home