Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2018
Hja, po setvenem koledarju sodeč bom startal med 4. in 6. januarjem. "Komi čakam"
Sicer se pa prezimovalci kar dobro držijo, tudi na tistih, ki so ozeleneli, ni sledu od kakih uši, tako da... (trkam po mizi). Sem pa par dni nazaj prvič orosil zemljo okoli rastlin, zalivam ravno ne - ravno toliko, da se ne izsušijo.
Ker pa je ravno tak čas, vsem želim uspešno in vse dobro v novem letu, čimmanj propadlih rastlin pa čimveč pekočih sadov! _________________go with your instinct to live as you want
Sicer se pa prezimovalci kar dobro držijo, tudi na tistih, ki so ozeleneli, ni sledu od kakih uši, tako da... (trkam po mizi). Sem pa par dni nazaj prvič orosil zemljo okoli rastlin, zalivam ravno ne - ravno toliko, da se ne izsušijo.
Ker pa je ravno tak čas, vsem želim uspešno in vse dobro v novem letu, čimmanj propadlih rastlin pa čimveč pekočih sadov! _________________go with your instinct to live as you want
Pozdravljeni, sem nov na tem forumu
Sejati bom začel 1. januarja
Moj grow list za 2018:
7 pot bubbblegum red
7 pot yellow
aji pineaple
bahamian goat
bhut jolokia chocolate
big mustard mama
bird's eye
bishop's crown
carolina reaper
cherry small red
chocolate carolina reaper
devils tangue yellow
fatalii yellow
habanero chocolate
habanero yellow
habanero red
jamaican yellow
jay's peach ghost scorpion
lemon drop
madam jeanette
MOA scotch bonnet yellow
scotch brain
trinidat 7 pot pink
trinidat moruga scorpion caramel
trinidat moruga scorpion red
trinidat moruga scorpion yellow
Sejati bom začel 1. januarja
Moj grow list za 2018:
7 pot bubbblegum red
7 pot yellow
aji pineaple
bahamian goat
bhut jolokia chocolate
big mustard mama
bird's eye
bishop's crown
carolina reaper
cherry small red
chocolate carolina reaper
devils tangue yellow
fatalii yellow
habanero chocolate
habanero yellow
habanero red
jamaican yellow
jay's peach ghost scorpion
lemon drop
madam jeanette
MOA scotch bonnet yellow
scotch brain
trinidat 7 pot pink
trinidat moruga scorpion caramel
trinidat moruga scorpion red
trinidat moruga scorpion yellow
Pajo, tole je pa iz Semillas a ne? No, jest sem lani sicer nabavljal tam, pa moram reči daje bilo načeloma vse ok. Edino presenečenje ki sem ga dobil so bila očitno pomešana semena Butch Tja. Nekateri so bil živo rdeči, nekateri pa izredno temni, oziroma skoraj črni. No, ni panike, oboji so rastli na polno, barvno presenečenje pa me ni motilo. Važno je, da je kaljivost in kakovost ok.
Letos pa bom sezono pripravil izključno na osnovi lastnih, lani izoliranih semen. Se že veselim.
Letos pa bom sezono pripravil izključno na osnovi lastnih, lani izoliranih semen. Se že veselim.
Zelenc je napisal/a: |
Pajo, tole je pa iz Semillas a ne? No, jest sem lani sicer nabavljal tam, pa moram reči daje bilo načeloma vse ok. Edino presenečenje ki sem ga dobil so bila očitno pomešana semena Butch Tja. Nekateri so bil živo rdeči, nekateri pa izredno temni, oziroma skoraj črni. No, ni panike, oboji so rastli na polno, barvno presenečenje pa me ni motilo. Važno je, da je kaljivost in kakovost ok. Letos pa bom sezono pripravil izključno na osnovi lastnih, lani izoliranih semen. Se že veselim. |
Ja je od njih. Do sedaj zadovoljen._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uf, sedaj razumem vse tiste, ki težko omejijo število sort v sezoni - tudi meni ni uspelo pod 15 (natančneje se je uradna številka ustavila pri 16, neuradno pa še 5 več)
Bishop's Crown
Bloody Black Puma
Carolina Reaper (prezimovan)
Habanero Chocolate (prezimovan)
Habanero Red
Habanero Submarine
Jalapeno
Jalapeno Farmers Market Potato
Jamaican Hot Yellow
Little Elf
Pink Tiger (prezimovan)
Purple Prince (prezimovan)
Thunder Mountain Longhorn
Trinidad Perfume
Umbrella
Zimbabwe Black
Dodatnih neuradnih pet je pa tistih, katerih imen žal ne vem, ker sem jih dobil od drugod...
Kaj od vsega tega bo pa skalilo, javim naknadno, če bo koga zanimala kakšna sorta (tudi od prezimovanih sem dal kalit semena). (aja, pa vsi so žal neizolirani, tako da... mnja) _________________go with your instinct to live as you want
Bishop's Crown
Bloody Black Puma
Carolina Reaper (prezimovan)
Habanero Chocolate (prezimovan)
Habanero Red
Habanero Submarine
Jalapeno
Jalapeno Farmers Market Potato
Jamaican Hot Yellow
Little Elf
Pink Tiger (prezimovan)
Purple Prince (prezimovan)
Thunder Mountain Longhorn
Trinidad Perfume
Umbrella
Zimbabwe Black
Dodatnih neuradnih pet je pa tistih, katerih imen žal ne vem, ker sem jih dobil od drugod...
Kaj od vsega tega bo pa skalilo, javim naknadno, če bo koga zanimala kakšna sorta (tudi od prezimovanih sem dal kalit semena). (aja, pa vsi so žal neizolirani, tako da... mnja) _________________go with your instinct to live as you want