Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2018

Odgovori
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Imam jaz nekaj malega semen viška prav te sorte, lansko leto so bili kar giant Very Happy pošlji zs če te zanima

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

obema sem poslala zs. hvala vam. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Po enem tednu so vzklili in po sedmih dneh so takšni.

Voda hvala za semena!
Klik poveča slikco
voda

Dajmar zelo lepe rastlinice, moje so bolj "tenkaste". habaneroti hja, če me oko ne vara, nekaj je čisto malega vidno pri rdečem, čokoladni in yellow pa ni makac. (vsejano 25.1.). GRRocoto in še nekaj "starih" čilijev je komaj šlo v zemljo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
daniel

Odgovor Napisal/-a daniel »

Vidim da že pridno kalite semena. Jaz ravnokar začel z
Jalapeno, bishop crown, in makedonskim.

Če ima kdo kako seme orange in chocolate habanerota viška prosim prosim molitev V zameno lahko ponudim seme cayene pepper ali pa seme makedonskega čilija.
Nimam sreče z habaneroti. Ze dve sezoni ostal brez, eno leto ni z kupljenih semen nič vzklilo, drugo leto pa zrasli dve, pa nista meli niti enega čilija gor Rolling Eyes
voda

daniel, jaz ti lahko odstopim letos kupljena, kalijo izredno počasi nasploh jellow in chocolatem rdeči je hitrejši. lani od kupljenih ni bilo nič. napiši naslov. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Uf, lepooo Smile

Dajmar, smem vprašat (če ni skrivnost) - kaj imaš to za en substrat? Rastlince zgledajo zelo... fotogenične Cool

Pri meni je tudi že pestro - trije pladnji, 130 lončkov... Uf, bo še veselo Laughing

No, mogoče še to: par zadev je že rezerviranih, kar bo viška (če bo), bom pa magari tule objavil pa interesentom ponudil, ker mi je v bistvu škoda stran metat (jao, kaj sem lani počel... Shocked ne smem povedati_________________go with your instinct to live as you want
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Katero zemljo pa ti uporabljaš in s čim imaš posuto - tisti kristalčki?
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Tisto je po moje vermikulit, za zadrževanje vlage. Wink
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Žlehtnoba, tvoje sadike na dan osmega svečana leta tega pa tega, na sam kulturni dan, so me spravile v nekulturno zavist. Ampak verjetno živiš v drugem klimatskem pasu, pa boš čez dober mesec že ven sadil! ;)
Letos sem se opogumila in posejala prve, kar dobro so pognali, nimajo pa še pravih listov.
Če bo kdo imel kakšno sadiko sorte Purple tiger , jo z veseljem posvojim. Kaže, da bom imela presežke sorte Bolivian rainbow in Bishop's crown!
Odgovori