Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprika 2018

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Paprika 2018

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Da slučajno ne pozabimo na paprike letos... Wink.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Ne bomo !
"Rezidenca" je že pripravljena ...

Wink
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

AB, paprike bodo žurale saj izgleda kot "sentiš plesnjak".

jaz bom začela tudi koncem meseca, a ne vse. saj imam velik problem z transportom. ostalo bom februarja. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Res je, kot presneto dober "disco"... Bravo, Andrej.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Disko paprike pa to ! Jupi

Sem za hec sestavil tole, da bom videl, če dela. Morda bo le za dosvetljevanje, v kolikor bodo temačni dnevi.
Nekaj semen bom najbrž že naslednji teden v službi posejal ( voda, tiste tvoje male oranžne ), ostale doma pa prvi teden v februarju.

Nabor ne bo širok, le 4-5 sort verjetno: Ljubov dlan, Šorokšari, Orange Sun in tisto dolgo rdečo iz Lidla.
voda

jaz sem danes posejala 49 semen štirih sort paprik. ajvaruša, velikanka iz L., male oranžne papričice in male rumene papričice. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

hej, hej - danes sta začeli poganjati iz zemlje ajvaruša in mala oranžna papričica, sicer neenakomerno a vseeno. torej začelo se je po 3 dneh. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Jaz sem pa danes sejala. Ajvurasa, mini oranzna, velika spikasta iz Lidla, oranzen sladek feferon, Mira, Jimmy Nardello, Red Lipstic (mini rdeca) in Red Belgian.

Pravko tako sem posadila dve sorti jajcevcev. Letos bom sadike vzgajala v Ljubljani. Bomo vidli, kako se bo obneslo.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Že začenjate z paprikami? Nisem zapisal kdaj sem lani začel pa če nil drugi konec maraca kot paradižnik... Eh emšo kaj morem_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori