Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Istrijanski Štrigon

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

lepo, če ne prej se slišimo v drugem delu poletja ko bo Štrigon na preizkušnji. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Če bo pa kdo imel kakšno sadiko viška, pa se bo tudi našel/našla kak posvojitelj/ica. Embarassed
voda

metuljc, saj sem tudi tebi dala semena I.Štrigona, a ne boš sjala?! lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bom, bom, ampak, saj nisem samo o sebi govorila. In sejala bom naslednji teden.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Voda, moji tvoji so pokukali na plano.
voda

pep odlično. lpvoda._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Tudi pri meni so prvi štirje po slabem tednu že zunaj.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Včeraj sem jih presadil v velike lonce. Kako visoko in košato pa zrastejo?
voda

jaz vse plodovke sadim po dve skupaj, (samo malencan ne) tako da glede gostote grma ti ne morem natančno povedat, višina - nekaj nad koleni. naj ti lepo raste. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Voda, tale Štrigon pa ni ravno nežen Rolling Eyes . Odtrgala sem enega še zelenega za boranijo in dala v usta čisto mali košček, za pol nohta. Še vedno me pečejo ustrnice in prsti Surprised . Takole nekako v rang mojih jalapenov bi ga dala po mojem skromnen znanju iz prakse.
Odgovori