Imaš prav, Metuljc.
To je osnovni recept, vse ostalo je odvisno od trenutne ponudbe zelenja in domišlije pri dodajanju začimb...
Meni je všeč predvsem, ker zelenja ni potrebno predolgo kuhati. Mislim, da bi šlo brez problema tudi, če bi miksali surove liste.. Poleg okusa me pa vsakič znova najbolj prevzame močna zelena barva._________________naredimo svet lepši
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Polivka iz lisnatega ohrovta
- lpmami
- Prispevkov: 8375
- Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
pika je napisal/a: |
stiskalnik, če že stiskalec je njegov uporabnik/oseba. |
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje