Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Na Brdi
Moderator: Melona
Sedaj sem šla pogledat mojo Purple Splash, ki jo nisem videla zadnji teden in cveti ravno velika, skoraj 2m prekla, ki je pognala v višino. Je v senci popoldan in tudi moja ima en zares mil, blag vonj. Drugače pa se zelo hitro prime z potaknjenci, jaz sem na ta način malo zgostila grm oz. bolje rečeno steber saj ima stebrasto rast.
Dioressence je res tako svetla kot na sliki. Upam pa, da bo pokazala največ na koncu poletja, ko končajo vročine, začne deževati - takrat potem postane za malenkost temnejša, robovi so bolj izrazito temni in upam da mi bo tudi zadišala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Dioressence je res tako svetla kot na sliki. Upam pa, da bo pokazala največ na koncu poletja, ko končajo vročine, začne deževati - takrat potem postane za malenkost temnejša, robovi so bolj izrazito temni in upam da mi bo tudi zadišala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Krasen vrt Poezija, vidim, da imaš precej angležinj in če sem si prav zapomila si v enem postu napisala, da so precej v senci. Moje bodo na soncu, ker sence nimam nikjer, upam, da bodo zdržale...
Lepo se vidi, kako so se tvoje gredice obrasle od začetkov pa do danes...Sem zato še bolj v pričakovanju, kako bo pri meni v naslednjih letih.
Lepo se vidi, kako so se tvoje gredice obrasle od začetkov pa do danes...Sem zato še bolj v pričakovanju, kako bo pri meni v naslednjih letih.
Angležinje niso preveč v senci - samo dve bolj pri zidku in senci cipres. Ja iz teh slikic se res vidi kako se razrastejo in še razmak 1,5 m je premajhen.
Tudi pri tebi bo čez par let prava paša za oči._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 25 Jun 2013 19:01; skupaj popravljeno 1 krat
Tudi pri tebi bo čez par let prava paša za oči._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 25 Jun 2013 19:01; skupaj popravljeno 1 krat
Šipke Golden Gate, katere si mi podarila sem odprla in posejala. Navdušena pa sem nad začetnimi poganjki na treh sortah podtaknjencev, ki brez izjeme odlično napredujejo. Če se primejo, jih bom v kolikor bodo slabo napredovali precepila._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sedaj je njen čas. Vsako leto je večja Banksiae Luthea. Zaenkrat ni plesni, bomo videli malo kasneje (ima zakopane bananine olupke in kavo a mislim, da se ni še vse razgradilo).
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.