Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradiznik.si - v svetu paradižnika

Odgovori
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Veseli smo lahko vsakega domačega trgovca s semeni. Jaz tistim internetnim iz tujine ne zaupam že zaradi tega, ker jih nihče ne kontrolira in si mimogrede navlečeš karantenske bolezni.
Maticu predlagam, da na spletni strani objavi tudi svoja dovoljenja, ki mu jih je izdalo ministrstvo. S tem se bo izognil prijavam konkurentov in obiska nadležnih inšpektorjev. Že to, da te obišče inšpektor je najbrž kar hud stres, ljudje pa iz tega potem napravijo lažnive govorice.
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Zgolj za cvetko:

Alibaba - nakup Solanum quitoense "Naranjilla" - v vrečki so bila lično zapakirana semena pomaranče.
Confused
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Ne le, da je bil lump, tudi smisel za humor je imel tisti Narančito.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Tonček je napisal/a:

Maticu predlagam, da na spletni strani objavi tudi svoja dovoljenja, ki mu jih je izdalo ministrstvo.

Bravo, Tonček palec gor
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

BorutL je napisal/a:
... v vrečki so bila lično zapakirana semena pomaranče.
Confused
V moji vrečki pa so bila namesto encijanovih semen, semena vrtnic.
No - pa pravijo, da "probat" ni greh. Wink
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Matic, čestitke za lepo urejeno stran! up Še posebej mi je všeč, da so podatki o sortah pregledno napisani ob fotografijah. Tudi prejšnja stran je bila lepa in praktična, ta je pa nadgradnja.
Upam, da se boš še lep čas ukvarjal s tem, že zato, ker si toliko truda vložil v pridobitev dovoljenj.
Venusta

Odgovor Napisal/-a Venusta »

Čestitke! Pogumno naprej Smile
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Hvala vse za vzpodbudne komentarje, mi veliko pomeni!

Ah ja - slovnica. Hitenje. Ko multitaskam med urejanjem stotinami slik, pakiranjem vnaprej, delanjem etiket in rezanjem vsake posebej Confused, za vnos vsakega novega artikla pa še vsaj dodatno uro, tako da vloženega časa ne bi štel. Ko bom malce zadihal, bom šel skozi in speglal. Smile

@Plamenka: podatke bom še dodajal in optimiziral, zdajle kot rečeno - predvsem hitenje. Tudi posebna podstran je v planu, kjer bi se zbirali opisi sort, ki niso za trženje.

Ah ja, kar se inšpekcije tiče - perspektiva. Kdo jih lahko jemlje kot element nagajanja, zame pa so glavni vir informacij. Vedno kličem jaz njih (in ne obratno) in sem najbrž že tečen. Gospa za našo regijo pa je prijetna, redno komunicirava na dobri ravni in tako ali tako imava v planu, da si že iz osebnega interesa pogleda različne barve. Tako da - super ko se oglasi, ker težko pridem do njih. Very Happy
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Čestitke, Matic! Za voljo in vztrajnost in dober namen! Ker si se prebil skozi vso birokracijo! Držim pesti, da ti uspe in se ti bo splačalo vztrajati.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Matic je napisal/a:
Vedno kličem jaz njih (in ne obratno) in sem najbrž že tečen.

To je dober pristop... Ker potem:

Koga bomo pa danes obiskali... A bomo tistega? Ojoj neee dej samo da je mir Smile

Sicer pa čestitke za delo in rezultat.
Odgovori