Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vplivi naravnih sevanj na rast jablan

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

krnekdo je napisal/a:
želim odgovor, ki je dokazljiv, kar dostikrat terja kar nekaj časa in iskanja.

Tvoje pričakovanje je povsem razumljivo.

Enako je povsem razumljivo, če se sogovornik odloči, da mu ni vredno vlagati časa v to, da bo zadoščeno tvojemu pričakovanju, ker si pač... Neka oseba na netu. Kar ne pomeni nič slabega o tebi osebno - samo to, da je v taki situaciji razmerje med vložkom in koristjo takšno, da ne znese.

Lp od matematika z ekonomskimi in rastlinskimi nagnjenji.
Nazadnje urejal/a crtj 06 Mar 2018 11:43; skupaj popravljeno 1 krat
zoto

Odgovor Napisal/-a zoto »

krnekdo je napisal/a:
Ja, pa čarovnice tudi letijo s Kleka, na moon power metlo s servo krmiljenjem

Grozljivo, s kakšno samozavestjo in objestnostjo nekateri tukaj razkazujejo svoje oprane možgane (česar ne razumem ne obstaja)
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

zoto je napisal/a:
krnekdo je napisal/a:

Grozljivo, s kakšno samozavestjo in objestnostjo nekateri tukaj razkazujejo svoje oprane možgane (česar ne razumem ne obstaja)

Zanimiv je fenomen, da ravno tisti, ki verjamejo v največ bedarij in so popolnoma nekritični pri sprejemanju informacij, največkrat druge zmerjajo z opranoglavci Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

krnekdo je napisal/a:

Saj to je pa čisto res! Sem jih videla na lastne oči. Le da so eni potem težili, da je šlo le za padajoči komet palec dol Wink Laughing Laughing .
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Saj tudi jaz včasih zajaham metlo, le da se spustim z Donačke gore, ker mi je bližje kot Klek. Pridi pogledat, krnekdo, da se prepričaš na lastne oči.
Sicer pa, kot ugotavljate, ni več vredno komentirati, pač ima najbolj pameten na forumu zadnjo besedo Laughing ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
zoto

Odgovor Napisal/-a zoto »

krnekdo je napisal/a:
zoto je napisal/a:
krnekdo je napisal/a:

Zanimiv je fenomen, da ravno tisti, ki verjamejo v največ bedarij in so popolnoma nekritični pri sprejemanju informacij, največkrat druge zmerjajo z opranoglavci Wink

Velika pamet - samo moje besede ste obrnili na glavo - kot otroci ki se nočejo pogovarjato - samo ponavljajo, kar slišijo
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

stara postaja je napisal/a:
Saj tudi jaz včasih zajaham metlo, le da se spustim z Donačke gore

jah, dol zna vsak Smile
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

En star vic ...

Gresta "kr dva" fantina po cesti, pa en zavije v cerkev. Ga vpraša drugi: "Zakaj?"
"Grem k spovedi." odvrne prvi.

Odpre spovednico in sede.
"Hvaljen Jezus."
"Hvaljen Jezus, ja kaj je pa tebe prineslo."
"Grešil sem in to hudo..."
"Ja kaj je bilo tako hudega."
"Poželenje, gospod župnik. "
"Kaj? Pa ja ne v naši vasi?"
"Ja, v naši vasi."
"S kom pa. Ali poznam?"
"Ne, ne bom povedal."
"Ja povej no človek božji."
"Ne bom povedal."
"Ali je bila Pepetova Micka?"
"Ne bom povedal."
"Je bila sosedova Pepca?"
"Ne. Ne bom povedal."
"Je bila Francka?"
"Ne bom povedal."
" Nacetova Tončka?"
"Ne bom povedal."
"Joj joj človek. Pokesaj se svojih grehov. Zmoli 40 očenašev in zdravamarij in zbogom."
"Zbogom."

Vpraša drugi prvega: "Si povedal grehe, kako je bilo?"
"Sem. Sem dobil pokoro in štiri namige."
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Če bi vedel, da bo nastala taka štala ob omembi vpliva sevanja na rast jablan, bi to že zdavnaj prej napisal. Seveda pa bi bilo to zanimivo šele po 21.02. 2016, to je datum, ko se je krnekdo pridružil forumu.
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Tonček je napisal/a:
Če bi vedel, da bo nastala taka štala ob omembi vpliva sevanja na rast jablan, bi to že zdavnaj prej napisal. Seveda pa bi bilo to zanimivo šele po 21.02. 2016, to je datum, ko se je krnekdo pridružil forumu.
To pa bi bila res prava debata, ko bi pisal samo zaradi samega sebe. Kaj je fora debate, če ni udeležena tudi "druga stran"?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Odgovori