Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprika 2018

Odgovori
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Meni je tako kot vsako leto extra hitro skalil oranzen sladek feferon. Sledila sta lipstick in mini oranzne paprike. Zaenkrat zgleda kar v redu. Very Happy
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Meni so pa prisle ven vse razen Caramel in Črni konj. Od črne paprike sem imela dva razlicna semena in nobeno noce kaliti. Tako, da letos ne bo crne paprike na mizi.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Meni so skalile vse paprike, 6 sort. Zelo hitro so skalile Gourmet od Ivčk in lanska semena iz Kalije: Magdalena, Jerneja,...
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Zanimivo, tudi meni so letos paprike rekordno hireo skalile. Paradižnik pa je nekaj štrakjkal. Ali mislite, da je bil to odziv narave na mraz, ki je pritisnil?
Irena
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Plamenka omenila si papriko Jerneja.Letos sem jo sadila prvič in mi je slabo kalila.Ti je lani lepo rodila?
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Zgleda, da različne sorte različno dolgo kalijo. Meni je najprej tista dolga kupljena paprika. posejal sem še vlažno seme.Nazadnje urejal/a pep 12 Mar 2018 08:57; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lani mi je zelo lepo rodila.
titka

Odgovor Napisal/-a titka »

Heej pozdravljeni,

takole so pa moje papričice včeraj dobile novo sobico, z ogledalom in lučkami.

Sijalke danes zamenjam, ker tiste so že stare. Dala bom dve daylight in dve cool white. Pa malo bodo še čez okno dobile. Upam da jim bo dobro in da bodo lepo rasle.

Končno pomlad!
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Točno 14 februarja so bila semena dana v zemljo.

_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Tudi meni so oranžne paprike "Voda" dobro kalile, na vrtu mi ne delajo dobro, v koritih na okenski polici pa odlično, pridelek smo na JZ strani pobirali še pozno oktobra, tudi letos bodo nadomestile rože. Zaradi okusa, priročnosti in videza._________________Lp

Nauta
Odgovori