Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2018

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Uf, za našo lokacijo napovedujejo jutranje temperature od -10 °C do -12 °C vse od torka do četrtka in verjetno še kak dan naprej Crying or Very sad .
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Zmenjen s sosedom za 20 bal slame.. Nek učinek bo. Me pa ravno v hudem tednu nikakor ne more biti tu, ker so drugi manevri v družini. To bo skrb :(
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Hvala mravlji za link.
Največja svinjarija od vseh svinjarij je tole sonce zdaj.Adijo sadje!
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

V MS je 17 C. Sem opravil bicikl rundo v spomin letošnjemu sadju in pri tem prepičil zračnico. Združujem neprijetno z nekoristnim.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Letos bi prvič poskusila marelico, pa je očitno spet ne bom. Zopet upam na jagodičevje.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Minuse in padavine lahko naslednji teden spremljate tudi na pametnih telefonih (android) - na google play odtipkate "triglav vreme"...
Tako lahko dobite aplikacijo še vedno naše (upam) zavarovalnice, ki vas bo v bodoče opozarjala na vse vremenske zgode, nezgode, ektreme ... ... pa tudi na nam ljubo sončece.
Kolikor vem ne obljubljajo lepšega vremena kot Arso Laughing.
(verjetno pa to že poznate...)
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Metrob ponuja sredstvo proti pozebi: Epin extra 0,5-1 dl /ha. Domače sredstvo pa je izvleček baldrijanovih cvetov.Sem ga uporabil ampak brez kontrole tako,
da je uspeh samo po občutku._________________Narava vse povrne!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Izvleček iz baldrijanovih cvetov se pri meni ni obnesel. Preverjeno na hortenzijah. Tiste, ki sem jih poškropila temeljiteje, je še bolj scvrlo. Najbrž zato, ker se bili listi po večernem škropljenju še mokri? Delala sem ga sama po navodilih na strani Ajde. Edini odklon je bil, da nisem šla po vodo na izvir na velikonočno jutro, ampak šele takrat, ko sem vodo rabila Wink

Učinek Epin Extra: babaco, mfranc .... kako se je izkazal lansko pomlad?
Pri vrtinovih ni bil preveč uspešen.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

pika je napisal/a:
Letos bi prvič poskusila marelico, pa je očitno spet ne bom. Zopet upam na jagodičevje.

Si čisto sigurna?

Pri nas kaže na 15% do 25% zdravih cvetnih brstov

Seveda, kalkulacija glede na razmere - jih še ne obiramo Wink_________________mfranc
malcek

Odgovor Napisal/-a malcek »

Rad bi opozoril, da so v napovedih za mrzli val, ki se bo začel ta vikend in trajal večino naslednjega tedna, precejšna odstopanja glede na vir. Za Belo Krajino na primer je na vreme.arso.gov.si napovedano vse do -12C, pri čemer večino dni okoli -8C, na www.accuweather.com pa bo najhuje v nedeljo pa bo le do -5C padlo.
Odgovori