Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
muha je napisal/a: |
Drži, pep. Tudi pri meni je bilo enako. Sejala sem 12.3. Prvi so vzklili že 4. dan, zadnja dva zaspanca pa komaj danes dvigata glavice iz zemlje. To sta Domač Dolenjski, seme domače pridelave iz leta 2015, in pa Stump of the World iz menjave, leto pridelave neznano. |
Domači Dolenjski tudi pri meni prvič v zemlji pa, da vidimo kaj bo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Prvo rundo paradižnikov za glavno sezono sem sejala prejšnjo nedeljo. Pink Siberian Tiger me je presenetil, saj je bil zunaj že po dveh dneh, tretji dan je vsakih nekaj ur kaj novega pokukalo ven, večina pa 4. dan, dve sorti pa še do danes nista vzkalili.
Včeraj pa sem posejala še preostale paradižnike. Naslednji teden bom ponovila setev tistih, ki ne bodo prišli ven.
Včeraj pa sem posejala še preostale paradižnike. Naslednji teden bom ponovila setev tistih, ki ne bodo prišli ven.