Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprika 2018
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
Mala rumena voda,lepotica,velikanka.Moja je precej
manjša,posejana po februarskem srečanju in živi
v neogrevanem prostoru od 13.marca.Dobra je ,da
še vegetira.Pravzaprav je kompaktna.
Habanero čokolada,bonsaj.Nekaj velikih,res
za na njivo,mi je ratal iz podarjenih plodov
neznanega imena,iz Makedonije.Dolg 20-25 cm,
rdec,sladek,hrustljavo debelo meso,s prečnimi
progami.Dober.Mogoce ga poznaš?
manjša,posejana po februarskem srečanju in živi
v neogrevanem prostoru od 13.marca.Dobra je ,da
še vegetira.Pravzaprav je kompaktna.
Habanero čokolada,bonsaj.Nekaj velikih,res
za na njivo,mi je ratal iz podarjenih plodov
neznanega imena,iz Makedonije.Dolg 20-25 cm,
rdec,sladek,hrustljavo debelo meso,s prečnimi
progami.Dober.Mogoce ga poznaš?
moje paprike poleg paradižnikov in čilijev posejane v prvi polovici februarja (visoke cca 20-25 cm in relativno močne, nekatere manjše - odvisno od sorte in gostote sejanja) so že več dni od zunaj čez ves dan. že dva dni jih namaka dež in se med vejice zapleta veter. čez dan so postavljene ob južni zid hiše. niso prepikirane in verjetno tudi ne bodo ker jih bom ko pridem v I. posadila direkt v zemljo. ta odhod traja in traja a mislim, da bodo pripravljene na ugodje katero jih čaka v I. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)