Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Identifikacija kač

vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

irenakk je napisal/a:
Lahko kar na ZS, da ne bo vesoljni svet vedel koordinat tvojega dvorišča Wink Lahko po Googlu ali kar pač ti je najlažje. Pa datum mi tudi napiši.

Je bila povožena ali jo je kaj drugega doletelo?

Moje tašče namreč ne morem prepričati, da ni treba vsake (tudi najmanjše) kačice z lopato "božat" Embarassed

Pozdrav.
Ti pošljem na ZS.
No , ni ta fot kače na mojem dvorišču, ampak tik ob na cestišču. Tako hrapavih tal pa le nimam, marmor in granit izgledata drugače. Laughing
Bila pa je kača tik ob garažnih vratih in nato je pobegnila, pa jo je nesreča doletela. Sedaj je pri meni baje njena ml. sestra. Se bom potrudil,če bo mogoče, da se srečava. Op. Ne midva, ampak s kačo. Laughing Laughing Laughing Potem pa FOT.
lp. Vinkoz
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Tegale lepotca sva z možem srečala na planini Bošca.

Oba sta modrasa,eden rjav, drugi siv .

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Prave Kačje oči, vzorec pa kot nalašč za tvoje torbice.
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Arena, krasen posnetek od blizu
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Super!Rjavega modrasa pa res še nisem videl._________________Narava vse povrne!
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Res sta čudovita in seveda čudoviti posnetki. Bravo!

Samice naj bi bile bolj rjave, samci pa sivi.

Pa bom tudi tebe Arena prosila za čas posnetkov in koordinate (čim bolj natančne) za atlas plazilcev Slovenije.
Odgovori