Peka rženega kruha z drožmi
-
-
Tajana še enkrat hvala za recept odličnega kolača. lpvoda
PS: ne bom več smetila pri drožeh. (upam, da je pravi sklon). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
PS: ne bom več smetila pri drožeh. (upam, da je pravi sklon). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- Lpmami
- Kontakt:
- Lpmami
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Meni je pa uspelo v prvem poskusu
. Tvojo ležečo fotko sem shranila na svoj PC, potem pa obrnila na shrani.si po prej opisanem postopku. Je uspelo prej kot rečeš "keks"
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Lahko jo obrneš tudi že v PC. Poglej, kake možnosti ti dajejo različni programi za obdelavo fotografij. Če jo jaz odprem na PC in kliknem vanjo z desnim gumbom miške, mi takoj da možnost obračanja.
![Surprised](images/smiles/icon_surprised.gif)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Lahko jo obrneš tudi že v PC. Poglej, kake možnosti ti dajejo različni programi za obdelavo fotografij. Če jo jaz odprem na PC in kliknem vanjo z desnim gumbom miške, mi takoj da možnost obračanja.
- Lpmami
- Kontakt: