Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2018
Spiridon je napisal/a: | ||||||
Heh Pajo, ne bi zdaj okoli teh tukaj polemiziral... Bova raje rekla kakšno v živo ko se spet srečava. |
No pa smo tam..._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Takole nekako bo zgledala letošnja sezona čilija; štiri sadike sicer še čakajo nove lastnike, cca 100 sadik že oddanih. Poleg tega sem zopet ponosen lastnik "nuklearcev". Če so mi lanski prezimljeni dušo spustili in sem se sprijaznil, da letos ne bo začimbne mešanice, pa so se izkazali kolegi in mi odstopili po enega od predstavnikov (Carolina Reaper, Kraken Scorpion in Bhut Jolokia). Očitno bom tudi letos deležen zdrave mere začimb...
_________________go with your instinct to live as you want
_________________go with your instinct to live as you want