Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Nizke sorte fižola
Nizki pri nas noče ratat, zato smo se vrgli na preklarja, na dveh mestih in ko gre prvi proti koncu, posejemo novega ob iste preklje.
Sem ga enkrat v jogurt lončke sadil. Predno so šli v zemljo sem odrezal dno, jih zasul, nato s starimi škarjami razrezal lonček in ga izvlekel. Pi standardni metodi se zemlja razsuje.
Sem ga enkrat v jogurt lončke sadil. Predno so šli v zemljo sem odrezal dno, jih zasul, nato s starimi škarjami razrezal lonček in ga izvlekel. Pi standardni metodi se zemlja razsuje.
- lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Jaz sem lani semena dala v lončke in potem presadila na gredo. Če se prav spomnim, so kar malo bolovali. V nadaljnji rasti, zgodnosti in rodnosti nisem opazila kakšne posebne razlike v primerjavi s tistimi, ki sem jih kasneje sadila direktno na gredo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Domžale